Maanantaina vastassa Kakkosen tähtisikermä

Gnistan saa maanantaina vieraita Espoosta, kun lohkon suvereeni ennakkosuosikki FC Honka saapuu Oulunkylään. Ottelu Fair Pay Areenalla käynnistyy klo 18:30.
Joukkueeseensa kovan määrän Veikkausliiga-pelaajia haalinut Honka hakee uutta nousua Kakkosesta. Syksyllä espoolaiset säilyttivät niukasti paikkansa Veikkausliigassa, mutta edustusjoukkue ei lopulta saanut liigalisenssiä ja hakee nyt uuden tukijan kanssa vauhtia Kakkosen etelälohkosta.
Hongassa on talven aikana rakennettu joukkue, joka on materiaaliltaan selvä nousijasuosikki. Espoolaisia on saapunut vahvistamaan entisiä Honka-pelaajia, kuten Roni Porokara, Joel Perovuo, John Weckström ja Nicholas Otaru. Valmentajaksi hommattiin viime kaudella FC Hakaa valmentanut Juho Rantala.
Espoolaiset ovat avanneet kautensa kahdella voitolla, NJS kaatui kotona 2-0 ja FC Vaajakoski vieraissa 1-2. Maalipyssynä on kunnostaunut neljästä maalista kolme iskenyt ”Taikuri” Weckström.
– Kova matsi edessä, sillä Gnistan on sarjan ehdotonta eliittiä. Gnistan pelaa hyvää futista ja joukkueen keskikentältä löytyy taitoa. Lisäksi IFK-avut ovat tuoneet lisää monipuolisuutta joukkueen hyökkäyspeliin. Meidän pitää pystyä parhaimpaamme, jos mielimme hakea Ogelista pisteet, Rantala ennakoi maanantain kamppailua.
Gnistan on sarjassa edelleen tappioitta, saldona neljästä ottelusta kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Toistaiseksi parasta peliään keltapaidat esittivät viikko sitten, kun Hongan kovimmaksi haastajaksi ennakkospekulaatioissa nostettu TPV kaatui FPA:lla komeasti 3-1.
Keltaiset ovat kärsineet viime viikkoina pahasta loukkaantumissumasta. Keskiviikona 3-3 tasapeliin päättynyt KäPa-ottelu ei varsinaisesti helpottanut tilannetta, sillä Kron Rexhepin olkapää meni paikoiltaan ja myös ottelussa avauksessa ollut Toni Takamäki on maanantaina sivussa. Astrit Kabashi puolestaan palaa loukkaantumisen jälkeen kokoonpanoon.
Gnistan saa kuitenkin hyökkäyspäähän kaivatun vahvistuksen, kun viime kaudella seitsemän maalia keltapaidassa viimeistellyt Nicolas Kivistö liittyy joukkueeseen. Yhdysvalloissa opiskeleva Kivistö on mukana jo Honka-ottelussa.
Gnistanin valmennusryhmän Mika Kokko kertoo, että keskiviikon ottelusta jäi paljon parannettavaa, mutta ryhmällä on kova into esittää parastaan maanantaina ennakkosuosikkia vastaan.
– Joukkueen peliin emme olleet keskiviikkona tyytyväisiä kuin osittain. Pelin taso ailahtelee liikaa ottelun sisällä. Vain TPV-pelissä olemme pystyneet pelaamaan pidempiä jaksoja korkealla tasolla, muissa peleissä vain hetkellisiä välähdyksiä siitä pelistä mitä haluamme pelata. Työmoraali on pelaajilla korkea, tarvitsemme hieman rentoutta lisää että pelimme paranisi entisestään.
– Honka on sarjan ylivoimainen suosikki, mutta lähdemme kovalla innolla haastamaan Honkaa. Joukkue on sisuuntunut keskiviikon esityksestään ja haluaa esittää kotiyleisön edessä parastaan kivenkovaa Honkaa vastaan.
Kauden toistaiseksi kovin ottelu luvassa siis maanantaina Oulunkylässä. Tätä ei kannatta jättää väliin! Tule siis tsemppaamaan Gnistan kotivoittoon!
Gnistan vs FC Honka
Ma 18.5. klo 18:30
Fair Pay Areena

Liput: 8€ & 5€
Ottelutapahtuma Facebookissa

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.