Maanantaina vastassa Atlantis

Gnistan kohtaa kauden toisessa sarjaottelussaan maanantaina uudistuneen Atlantiksen. Matsi Töölön Pallokentällä käynnistyy klo 18:30.
Atlantis voitti viime kaudella itälohkon, mutta hävisi nousukarsinnoissa etelälohkon EIF:lle. Kabinettiväännöissä seura joutui pettymään toistamiseen, kun täydennysmenettelyssä Ykköseen nostettiin helsinkiläisten sijasta Mikkelin Palloilijat.
Tälle kaudelle Atlantista luotsaamaan saapui aiemmin Käpylän Palloa valmentanut Ari Asukka. Vaikka ryhmä on jonkin verran uudistunut, löytyy taitavasta joukkueesta useita edellisiltä kausilta tuttuja nimiä, kuten Jussi Äijälä, Samuel Chidi ja Lawrence Simeon.
Gnistanilla on otteluun hyvä valmistautuminen alla. Vappuna joukkue hieman huilasi, mutta muina päivinä on harjoiteltu normaaliin tapaan. Maanantain ottelussa Marko Selin palaa kokoonpanoon, mutta Astrit Kabashi ja Alex Antikainen ovat edelleen loukkaantumisten takia sivussa.
Gnistan avasi kautensa viikko sitten Klaukkalassa, josta tuomisina oli yksi piste 1-1 tasurin jälkeen NJS:n vieraana. Ottelussa hallinta oli täysin keltapaidoilla, mutta viimeistely jätti toivomisen varaa.
Gnistanin valmennusryhmän Mika ”Billy” Kokko kertoo, että maanantaina odotetaan tehoja hyökkäyspäässä.
– Joukkue pelasi avauspelissä hyvin. Viimeistelyyn tarvitsemme parannusta. Pyrimme jatkamaan aktiivista peliä ja luotamme siihen, että luomme tarvittavan määrän maalintekopaikkoja.
– 2 peliä 5 päivän sisään, joten kierrätämme pelaajia. Meillä on paljon hyviä pelaajia, joka antaa meille mahdollisuuden tasoittaa yksittäisen pelaajan rasitusta. Maanantaina vastassa on viime kaudesta muuttunut Atlantis. Heillä on hyviä yksilöitä, sekä tämän sarjan loistavasti tunteva valmentaja. Olemme valmistautuneet vaativaan peliin, ”Billy” kertoo.
Tervetuloa tsemppaamaan Keltaiset kauden avausvoittoon!
Atlantis FC vs Gnistan
Ma 4.5. klo 18:30
Töölön Pallokenttä

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.