Keski-Helsingin derbyssä vastassa KäPa

Keskiviikkona Oulunkylässä pelataan kauden ensimmäinen todellinen derby, kun KäPa ja Gnistan iskevät yhteen. KäPan isännöimä ottelu käynnistyy joukkueiden yhteisellä kotikentällä Fair Pay Areenalla klo 18:30.
Vahvasti juniorityöhön panostaneen KäPan ryhmä koostuu pitkälti 90-luvun loppupuolella syntyneistä pelaajista, kuten kaksi maalia kolmessa ensimmäisessä pelissä iskenyt Juuso Ollila (-97). Kokemusta edustaa Oulunkylän yleisöllekin hyvin tuttu, maagisen vasemman jalan omistava Ville Spangar. Ville edusti keltapaitoja kausina 2012-2013. Myös vikkelä väkkärä, Gnistanissa kaudella 2013 pelannut Anthony Mwangi, on siirtynyt täksi kaudeksi KäPan riveihin.
Nuorennusleikkauksen kokeneen pelaajaryhmän lisäksi myös valmennus uusiutui Käpylässä talven aikana. Edelliset kolme kautta KäPaa luotsannut Ari Asukka otti komentoonsa Atlantiksen ja KäPan päävalmentajaksi siirtyi aiemmin Klubi 04:sta valmentanut Abdou Talat. Talatin apuna toimii Rami Hakanpää.
Kauden kolmesta ensimmäisestä ottelusta KäPa on saalistanut viisi pistettä. Atlantis kaatui uudella kotikentällä Fair Pay Areenalla 2-1 ja Ilves-Kissojen sekä PKKU:n kanssa pisteet tasattiin 1-1 lukemin.
Gnistan puolestaan on kerännyt kolmesta pelistään seitsemän pistettä, mikä oikeuttaa etelälohkon kärkipaikkaan. Edellisessä kamppailussa lohkon ennakkosuosikkeihin lukeutuva TPV kaatui FPA:lla hyvän esityksen jälkeen 3-1. Ottelun hahmoihin kuului Kron Rexhepi, joka korkkasi maalisaldonsa tämän kauden Kakkosessa iskemällä kahdesti.
Keltapaidoilla on koko alkukauden ajan ollut loukkaantumishuolia erityisesti puolustuspäässä, mutta laajasta ringistä on löytynyt laatua kentälle jokaiseen otteluun. Gnistanin Mika Kokko kertoo, että loukkaantumisista huolimatta Gnistanilla on heittää keskiviikkonakin kentälle iskukykyinen ryhmä.
– Joukkue teki perjantaina odotetun ryhtiliikkeen ja varsinkin ensimmäisen jakson esitys oli hyvä ja tasapainoinen. Joukkueen rutiinitaso on korkea ja poissaoloista huolimatta joukkue pystyi voittamaan yhden sarjan ennakkosuosikeista. Keskiviikkona on kauden ensimmäinen paikallispeli, KäPa on aloittanut ilman tappioita ja tiedossa on erityyppinen peli kuin meillä oli perjantaina. KäPalla on nuori, innokas ja työteliäs joukkue. He ovat aktiivisia ja tiedän, että meidän on oltava vähintäänkin yhtä aktiivisia saadaksemme haluamamme tuloksen.
– Valitettavasti menetimme perjantaina muutaman pelaajan loukkaantumisen takia, mutta joukkueessa on tällä kaudella laajuutta, joten olemme valmiita jatkamaan siitä mihin perjantaina jäimme. Perjantain voittoa varjosti Muden (Tuomas Mustonen) loukkaantuminen. Koko joukkue toivoo Mudelle pikaista paranemista ja haluamme nähdä Muden tämän kauden aikana tekemässä maaleja liigassa.
Tervetuloa FPA:lle kannustamaan keltapaidat täyteen pistepottiin!
KäPa vs Gnistan
Ke 13.5. klo 18.30
Fair Pay Areena

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.