Woodward ja Hetemäki lainalle

Samuel Woodward ja Olavi Hetemäki siirtyvät lainalle hakemaan pelituntumaa. Woodward suuntaa kuukauden lainalle Someron Voimaan ja Hetemäki puolestaan pelaa toistaiseksi Viikingeissä.

”Työt ja perhe ovat vaikuttaneet talven aikana siihen, että en ole pystynyt täysipainoisesti harjoittelemaan ja laittamaan itseäni pelikuntoon. Somerolta tarjoutui mahdollisuus pelata täysiä minuutteja kauden ensimmäisissä peleissä ja totesimme valmennuksen kanssa, että tämä on tässä vaiheessa paras vaihtoehto minulle hakea pelituntumaan ja –kuntoa. Tarkoitus on palata toukokuun puolen välin jälkeen paremmassa iskussa taistelemaan peliajasta Gnistaniin”, kommentoi Woodward lainaansa.
”Meillä on neljä kovaa maalivahtia Gnistanissa ja tiesimme, että kaikille ei kauden alkaessa löydy peliaikaa. Viikingeissä minulla on mahdollisuus saada säännöllistä peliaikaa, joka vie varmasti minua pelaajana parhaiten eteenpäin”, toteaa Hetemäki.
Manageri Uusitalo kommentoi lainoja seuraavasti: ”Tällä hetkellä meillä on paljon pelaajia kunnossa ja kaikille ei minuutteja ole luvassa. Vain yksi maalivahti pelaa ja toisaalta Woody ei ole vielä 90 minuutin kunnossa rikkonaisen talven jäljiltä. Molempien kanssa todettiin, että lainalle meno on paras ratkaisu tässä vaiheessa. Herrat harjoittelevat meidän kanssa, mutta käyvät pelaamassa lainalla. Okan lainan osalta katsotaan miten meidän ja Viikinkien tilanne kehittyy, mutta toistaiseksi hänet nähdään punaisten maalin suulla. Woody palaa kuukauden kuluttua meille ja hänet nähdään tämän jälkeen taas keltaisissa.”

Nämä saattavat kiinnostaa

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.