Kenraaliharjoitus lauantaina Porvoossa

Gnistan viimeistelee pelikuntoaan FC Futuran vieraana ennen ensi viikon sarja-avausta. Ottelu Porvoon Myllymäessä käynnistyy lauantaina klo 15.
Futura putosi Suomen Cupista 1-3 tappiolla Atlantikselle. Harjoitusotteluissa on kaatunut mm. FC Espoo kahdesti. Tulevaan kauteen porvoolaiset lähtevät viime kauden rungolla pienin muutoksin. Valmennusvastuun otti jo toissa kaudella valmentanut Roberto Nuccio, kun 15 kautta Futuraa valmentanut Jukka Korhonen jatkaa taas JäPS:n peräsimessä.
– Merkittävin menetys oli kaksi kautta maalia vartioineen Alessandro Marzuolin siirtyminen Ykkösen AC Ouluun. Tilalle tuli kuitenkin JäPS:n maalilla ollut Dima Chydo. Kenttäpelaajista lopetti pitkän uran tehnyt Dan Majander ja liiga HIFK:n managerin hommiin keskittyvä Henri Määttä. Vuosaaren Viikingeistä tuli jo aiemmin meillä juniorina pelannut hyökkääjä Emil Conti, sekä loppukaudesta 7 peliä pelannut Mikko Lönsström, kertoo FC Futuran Juha Kolehmainen.
FC Futuran kasvatti Lönnström on tuttu nimi myös Gnistan-kannattajille. Toppari edusti keltapaitoja kaudella 2012.
Gnistan on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan. Cupissa BK-46 oli vahvempi 1-2 ja viime viikolla harjoitusottelussa Lahti Akatemia vei voiton 1-0 lukemin. Gnistanin valmennusryhmässä on kuitenkin nähty pelissä positiivista kehitystä vaikka maalinteko onkin tuottanut vaikeuksia.
– Joukkue pelasi hyvin Lahdessa viikko sitten. Maalinteossa ja tilanteisiin pääsemisessä on vielä parannettavaa ja niihin olemme viikon aikana paneutuneet. Futuran kohtaaminen on meille viimeinen peli ennen sarja-avausta. Vaikka olemme kaksi viimeistä peliä hävinneet, olemme peli-esitykseen ja joukkueen ilmeeseen olleet tyytyväisiä. Joukkueen terveystilanne on hyvä, muutama pelaaja puuttuu pidempien loukkaantumisten ja sairasteluiden takia, Mika Kokko kertoo.
FC Futura vs Gnistan
La 18.4. klo 15
Myllymäki, Porvoo

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.