Gnistan löi Kiffenin harjoitusottelussa

Gnistan kohtasi torstai-iltana FC Kiffen-08:n kotoisalla Fair-Pay Areenalla. Gnistan piti oman maalinsa puhtaana ja iski pallon kolmesti vieraiden verkkoon. Keltaisten maaleista vastasivat Keaton Isaksson, Niko Tirkkonen ja Eero Peltonen.
Gnistan oli useista poissaoloista johtuen täydentänyt joukkuettaan yhteistyöseura HIFK:n liigapelaajilla. Mukana torstai-iltana olivat Eero Peltonen, Pekka Sihvola, Milo Jung ja Keaton Isaksson.
Ottelun avausmaalista vastasi Isaksson noin 40 minuutilla. Pallo päätyi kulmapotkun jälkitilanteesta Isakssonin jalkaan maalin edustalla, mutta Timo Aaltonen Kiffenin maalilla onnistui torjumaan ensimmäisen yrityksen. Omaan reboundiinsa ehtineen Keatonin toiseen yritykseen Aaltonen ei enää yltänyt ja pallo verkkoon.
Isaksson tuli heti maalinsa jälkeen vaihtoon ja tilalle asteli Samuel Woodward.
Gnistan siirtyi 2-0 johtoon puoliajan lopulla, kun Niko Tirkkonen sai vapauttavan syötön puolustuksen taakse 16-rajan sisään vasemmalle puolelle ja sijoitti pallon oikeaan takanurkkaan.
Puoliajalla molemmat joukkueet vaihtoivat maalivahteja. Gnistanin maalilla Ville Saikkosen korvasi Olavi Hetemäki.
HIFK-kärkipari vastasi isäntien 3-0 maalista, kun Peltonen sijoitti nopean hyökkäyksen päätteeksi Sihvolan loistosyötön maaliin.
65 minuutilla Gnistan teki 4 vaihtoa, kun Peltonen, Sihvola, Jung ja Marko Koskinen tulivat vaihtoon. Heidät korvasivat Kron Rexhepi, Janne Arolinna, Santtu Toiviainen sekä Richard Tiberi. Rexhepi ja kärkeen vapaaseen rooliin nostettu Woodward pelasivat loppupelin hyökkääjinä, Arolinna meni tutulle paikalleen oikeaksi laitalinkiksi ja Tiberi otti Koskisen paikan topparina.
Loppuaika pelailtiin pois Gnistanin hallitessa peliä. Rexhepi pääsi kerran puolittain läpi, mutta Kiffenin puolustaja ehti peittämään laukauksen eikä jatkotilanteestakaan Gnistan onnistunut toimittamaan palloa Kiffenin maaliin, joten tuomariin viheltäessä pilliin ottelun päätöksen merkiksi olivat loppulukemat Gnistanin hyväksi 3-0.
Gnistan 3 – 0 FC Kiffen-08
Maalit:
Gnistan: Isaksson 40′. Tirkkonen 42′, Peltonen 49′
Kiffen: –
Gnistan: Saikkonen (46′ Hetemäki), Kabashi, M. Koskinen (65′ Tiberi), Loukola, Oras, Louhisto, Isaksson (40′ Woodward), Jung (65′ Arolinna), Tirkkonen, Sihvola (65′ Toiviainen), Peltonen (65′ Rexhepi)

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.