Viimeinen palanen kiinnitetty Gnistanin puolustukseen

Toni Takamäki (-92) palaa Gnistaniin. Topparin tontilla viihtyvä Takamäki vahvistaa Gnistanin jo entuudestaan vahvaa puolustusta.

Kaudella 2013 keltapaitoja edustanut Takamäki kuului viime kaudella Ykkösen Viikinkien ryhmään. Paha polvivamma piti miehen sivussa kuitenkin koko kauden. Loukkaantumiset ovat nyt taakse jäänyttä aikaa ja ”TT:ltä” on lupa jälleen odottaa totutun vahvoja otteita Gnistanin puolustuslinjassa.
Gnistanissa ollaan tyytyväisiä TT:n sopimukseen sekä joukkueen rakennusvaiheeseen. ”TT oli koko ajan toivelistan kärjessä mahdollisista vahvistuksista. Luonnollisesti vuoden verran vaivannut polvivamma vaikuttaa miehen kuntoon. Hän on kuitenkin harjoitellut meidän mukana koko tammikuun ja alkaa vähitellen saamaan itseään kuntoon. Näillä näkymin TT tullaan näkemään kentällä sunnuntain harjoituspelissä”, kertoo manageri Uusitalo ja jatkaa: ”TT:n tulon myötä voin tyytyväisenä todeta, että alakerran miehistö on nyt kasassa. Siitä löytyy laatua ja leveyttä. Keskikentän ja hyökkäyksen osalta sopimusuutisia saadaan lisää lähipäivinä.”
TT:n ja muun joukkueen esityksiä pääsee seuraavan kerran näkemään sunnuntaina, kun harjoitusottelussa vastaan asettuu FC Myllypuro. Pallomyllyssä pelattava ottelu käynnistyy klo 21:00.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.