Tuttu mies pukee jälleen keltaista päälle

Samuel Woodward on tehnyt kauden 2015 kattavan sopimuksen Gnistanin kanssa. Jo vuonna 2007 Gnistanissa aloittanut Woodward tekee paluun Oulunkylään vuoden tauon jälkeen. Viime kaudella ”Woody” taituroi SoVo:n paidassa 5 maalia ja oli joukkueensa paras maalintekijä Kakkosessa.

Tällä kertaa hyökkäävänä keskikenttäpelaajana tunnettu Woodward tulee ottamaan myös hieman uudenlaista roolia joukkueessa.
”Tarkoitus on, että Woody ottaa joukkueessa ns. kolmosvalmentajan roolin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Woody pelaa ja harjoittelee normaalisti joukkueen mukana, mutta siinä ohessa hän saattaa hoitaa yksittäisiä treeniosioita. Tällaisesta voisi olla esimerkkinä hyökkääjien maalintekoharjoitukset”, kommentoi manageri Uusitalo.
”Woody on antanut vuosien mittaan paljon Gnistanille. On hienoa nähdä, että hän kokee keltaiset edelleen omakseen vuoden tauon jälkeen ja on valmis ottamaan uudenlaista roolia ja vastuuta joukkueen toiminnassa. Woodylla on todella paljon osaamista ja ymmärrystä futiksesta. On hienoa saada se osaaminen käyttöön paitsi pelaajana kentällä, mutta myös valmennuksellisella puolella”, Uusitalo jatkaa.
Lisää sopimusuutisia on luvassa lähipäivinä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.