Treenipelit jatkuvat Talissa lauantaina

Maanantaina Suomen Cupin voitokkaasti aloittanut Gnistan jatkaa lauantaina kauteen valmistautumista harjoitusottelun merkeissä. Talin hallissa klo 21 käyntiin pyörähtävässä matsissa vastaan asettuu jo kertaalleen tällä kaudella kohdattu Kakkosen GrIFK.
Viime kausina Kakkosen etelälohkon kärkijoukkueisiin kuulunut GrIFK jatkaa tulevalla kaudella länsilohkossa. Viime kaudella Grani vei kaikki kolme keskinäistä kohtaamista Keltaisia vastaan tylysti maalierolla 8-0.
Joukkueet kohtasivat edellisen kerran harjoitusottelussa tammikuun loppupuolella Kauniaisissa. Silloin Gnistan vei peliä ja heilutti verkkoa kolmesti, vaikka joutui pelaamaan osan ottelusta vajaalla ulosajon takia. GrIFK-luotsi Rami Luomanpää lupailee, että lauantaina kentälle astelee vaarallisempi Grani.
– Edellisessä kohtaamisessa Kipinä oli selkeästi parempi. Ehkä viikon yhdessäolo näkyi siinä, Luomanpää pohtii.
– Gnistan-ottelussa ja sen jälkeisissä harjoituspeleissä olemme testanneet muutamia uusia pelaajia sekä peliryhmityksiä. Tässä välissä olemme voittaneet NJS:n ja KäPan, pelanneet Atlantiksen kanssa tasan ja hävinneet EIF:lle.
– Nyt pelaajaryhmää on tiivistetty ja pelaajien roolitukset ovat selkeämpiä kuin edellisen kohtaamisen aikoihin. Uskonkin meidän pystyvän haastamaan Gnistan niin pelillisesti, kuin tuloksellisestikin paremmin kuin tammikuisessa kohtaamisessa, Luomanpää kertoo.
Gnistanin päävalmentajan Mikko Eskelisen mukaan keltapaitojen kokoonpanossa tapahtuu paljon kierrätystä alkuviikon cup-ottelusta.
– Olimme jo etukäteen suunnitelleet viikon peluuttamiset tasaiseksi, jotta saadaan kaikille peliaikaa ja toisaalta rasitus ei kasva liian isoksi kenellekkään. Eli lauantaina aloituksessa ovat kaikki, jotka eivät aloittaneet cupin pelissä.
– Olemme menneet nyt 6-7 viikkoa todella kovaa ja paikat eivät ole herkimmässä kunnossa. Valmistautuminen etenee ihan aikataulussa ja joukkue on nyt lopullisessa koossa. Nyt pääsemme kiinni pelin yksityiskohtiin.
– Grani-pelissä haemme Kakkosen tasolle kovaa vastusta ja pääsemme testaamaan ennen kaikkea puolustuspelin toimivuutta, Eskelinen summaa.
Tervetuloa seuraamaan miltä G:n peli näyttää!
Gnistan vs GrIFK
La 28.2. klo 21:00
Talin halli

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.