Monipuolinen keskikenttäpelaaja Gnistaniin

Gnistan vahvistaa joukkuettaan vielä yhdellä kovalla pelaajahankinnalla. Keskikenttäpelaaja Niko Tirkkonen (s. 1989) ja Gnistan ovat solmineet kauden 2015 kattavan pelaajasopimuksen

Lahtelaistaustainen Tirkkonen pelasi viime kaudella Viikinkien riveissä Ykköstä. Viikinkien putoamisen varmistuttua mies siirtyi vahvistamaan loppukaudeksi Atlantista.
Tirkkonen on alkujaan Nastolan Nopsan kasvatti, josta hän siirtyi FC Reippaan riveihin. Reippaan kautta Tirkkonen nousi myös FC Lahden liigajoukkueen rinkiin. Syksyllä 2009 Tirkkonen siirtyi pelaamaan ja opiskelemaan USA:han, jossa kaksi ensimmäistä vuotta hän oli Hartwick Collegessa ja kaksi seuraavaa Coker Collegessa. Keväällä 2013 Tirkkonen valmistui ja palasi Suomeen FC Lahti Akatemian riveihin. Tirkkonen on aikoinaan pelannut pelejä myös Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa.
”Niko oli se viimeinen palanen mitä etsimme joukkueeseen. Hän on erittäin monipuolinen keskikenttäpelaaja, joka pystyy pelaamaan niin keskellä kuin laidassakin. Niko tuo myös merkittävästi lisää fyysisyyttä ja juoksuvoimaa joukkueeseen. Meillä on nyt koko paketti kasassa ja kauden alkuun tasan kaksi kuukautta. Tästä on hyvä jatkaa valmistautumista”, kommentoi manageri Uusitalo

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.