Marko Selin palaa Gnistaniin

Gnistan vahvistaa keskikenttäänsä. Viime kaudella paikallisvastustaja KäPa:n paidassa pelannut Marko Selin palaa kasvattajaseuraansa.

Selin tuo lisää hyökkäysvoimaa keskikentälle. Viime kaudella Marko teki kuusi maalia Käpylälle ja parhaalla kaudellaan mies on iskenyt ”Kipinälle” yhdeksän täysosumaa. ”Makella” on Veikkausliiga-kokemusta MyPa:sta kaudelta 2012, jossa hän pääsi pelaamaan myös Eurooppa Liigan karsintoja. Erittäin nopeana ja taitavana pelaajana tunnettu Selin tulee Gnistanissa ottamaan roolin joukkueen keskikentän laidalta tai kymppipaikalta.
Gnistanissa ollaan tyytyväisiä Selinin paluusta. ”Make tuo paljon kokemusta ja pallollista osaamista joukkueeseen. Uskon, että tämän kauden Gnistanissa Makesta saadaan paras irti. Mies on todella motivoitunut ja valmis tekemään parhaansa joukkueen eteen. Louhiston Kimin tavoin Make on tällä hetkellä loukkaantuneena. Hänen odotetaan palaavan kentille maaliskuun alkuun mennessä”, kertoo manageri Uusitalo.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.