Gnistanille lisää maalintekovoimaa

Kaksi viime kautta HIFK:ta edustanut Kron Rexhepi (-92) siirtyy Gnistaniin. Rexhepin tulo tuo keltapaidoille merkittävästi lisää maalintekosaamista.

Viime kaudella Rexhepi pelasi kahdeksan peliä Ykköstä HIFK:n paidassa ja oli osan kautta lainalla JäPS:ssä, jossa syntyi kahdeksan maalia Kakkosen itälohkossa. Kaudella 2013 Kron viimeisteli HIFK:lle kymmenen maalia Kakkosessa.
Gnistanissa ollaan tyytyväisiä uuteen hyökkääjähankintaan.
”Kron on osoittanut olevansa parhaimmillaan todella vaarallinen maalintekijä. Yli 190-senttisenä ja taitavana pelaajana hän on erittäin vaarallinen maalin edessä. Uskon, että Kronista on paljon iloa Gnistanilla tällä kaudella”, kommentoi manageri Antti Uusitalo ja jatkaa: ”Kronin tulon myötä meillä on 22 pelaajan kanssa sopimus, joista 18 on kenttäpelaajia. Jokaiselle pelipaikalle on nyt riittävä määrä laadukkaita pelaajia. On mahdollista, että otamme vielä yhden keskikenttäpelaajan tai hyökkääjän rinkiin, mutta asialla ei ole mitään kiirettä. Lisäksi meillä on ringissä muutama lahjakas poikien maajoukkuepelaaja, joiden osalta pyrimme löytämään optimaalisen ratkaisun mahdollisimman nopeasti. Tavoite on tietenkin kehittää poikia parhaalla mahdollisella tavalla, joten heille pitää harjoittelun lisäksi varmistaa mahdollisimman kovatasoisia pelejä säännöllisellä peliajalla.”

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.