Gnistan kohtasi FC Myllypuron sunnuntaina

Gnistan kohtasi sunnuntai-iltana Pallomyllyssä FC Myllypuron. Viime kaudella Kakkosen itälohkon kuudenneksi sijoittunut Myllypuro joutui antautumaan kahdesti ja osui kerran rankkarista. Gnistanin maalit viimeistelivät Miro Kauti ja Janne Arolinna.

Gnistan joutui lähtemään otteluun varsin pienellä kokoonpanolla. Useita pelaajia oli pienten vammojen takia sivussa ja vaihtopenkillä vuoroaan odotteli vain kaksi pelaajaa. Takana ollut rankka treenijakso näkyi myös kentällä olleiden keltapaitojen jaloissa.
Itse ottelussa Gnistan piti palloa ja Myllypuro iski vastaan. Keltaisilla oli selkeästi enemmän maalipaikkoja, mutta viimeistely oli huonoa. Pallonhallinnasta ja maalipaikoista huolimatta Gnistan oli liian huolimaton omassa syöttötyöskentelyssä, mikä johti useisiin vaarallisiin vastahyökkäyksiin.
Gnistanin ensimmäinen maali syntyi 13 minuutin kohdalla. Miro Kauti pelattiin nokikkain Myllypuron maalivahdin kanssa ja pallo päätyi kimmokkeen kautta verkkoon.
Gnistan joutui suorittamaan puolen tunnin jälkeen ensimmäisen vaihtonsa, kun Alex Antikaisen nivunen kipeytyi. Toni Takamäki tuli tilalle ja pelasi vakuuttavasti ensimmäiset minuuttinsa yli vuoteen.
Myllypuro tuli tasoihin 34 minuutilla. Keskitys osui kuudentoista sisällä Gnistanin Marko Kataista käteen ja pallo pilkulta maaliin.
Keltapaidat osuivat toistamiseen 70 minuutilla. Janne Arolinna nousi vahvasti laidalta maalille ja lopulta melkoisen hässäkän jälkeen pallo löysi tiensä maaliin Jannen jalasta. Näihin lukemiin myös jäätiin.
Gnistanilla on nyt parin viikon huili peleistä, mikä antaa tilaisuuden saada pelaajia pois loukkaantumislistalta ja ottaa muutenkin hieman kevyemmin.
Gnistan 2-1 FC Myllypuro
Maalit:
Gnistan: M.Kauti 13′, Arolinna 69′
Myllypuro: rp 34′
Gnistan: Hetemäki (46′ Viitanen), Katainen, M.Koskinen (57′ Woodward), Loukola, Antikainen (32′ Takamäki), Toiviainen, Oras, M.Kauti, Woodward (46′ Tiberi), Arolinna, Pastila

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.