Gnistan ja Klubi 04 tasapeliin Talissa

Useita testipelaajia kentälle juoksuttanut Gnistan ei pystynyt pitämään kiinni ensimmäisellä puoliajalla hankkimastaan kahden maalin johdosta lauantai-illan ottelussa. Keltapaidat tuskailivat oman pelinsä kanssa ja Klubi iski toisella jaksolla kahdesti.

Gnistanilta puuttui ottelusta useita sopimuspelaajia, eikä tekeminen ollut missään vaiheessa samalla tasolla kuin tammikuun aiemmissa treenipeleissä. Klubi tuli alusta asti kovaa päälle ja aiheutti aktiivisella prässillään jatkuvasti ongelmia keltaisten pelinavaamiselle.
Omalla alueellaan tuskaillut Gnistan menetti useasti pallon vikkelille Klubi-pelureille vaarallisilla alueilla, mutta raitapaidat eivät kyenneet hyödyntämään painettaan. Vaikean alun jälkeen Gnistankin sai ajoittain pidettyä palloa muutamaa syöttöä pidempään ja iski lopulta kaksi komeaa osumaa ensimmäisellä jaksolla.
Ensimmäinen maali oli lupaavia otteita aiemmissakin otteluissa esittäneen Janne Arolinnan käsialaa. Vauhtikone sai pallon puolessa kentässä jalkaansa ja painoi täydellä vauhdilla kohti Klubi-puolustusta. Miro Kautin hieno seinä pelasi Jannen läpi linjasta, pallo ohi vastaantulleesta molarista ja sijoitus tyhjään reppuun. Tyylikäs maali.
Ruma ei ollut hieman ennen taukoa syntynyt toinen maalikaan. Valte Vuorela asettui ampumaan vaparia kuudentoista ulkopuolelta. Lähes identtisestä paikasta, josta Valte paukutti yläristikkoon viikko sitten Kauniaisissa. Tällä kertaa tarkka laukaus vasurilla parikymmentä senttiä alemas ja pallo oikeaan ylänurkkaan. Tauolle 2-0 lukemissa.
Klubi jatkoi vahvasti, eikä Gnistanin oma peli vieläkään ottanut sujuaakseen toivotulla tavalla. Kymmenen minuuttia toista puoliskoa oli takana, kun Gnistanin verkko vihdoin heilahti. Calvin N´Sombo pääsi laukomaan läheltä ohi maalille tauolla astelleen Otrosen.
Gnistanin ongelmat pahenivat 60 minuutin kohdalla, kun Santtu Toiviainen ajettiin ulos kentältä. Hetkeä aiemmin kentälle tullut Samuel Woodward pudotettiin alemmaksi keskikentäksi.
Klubi jatkoi tasoituksen hakemista vimmatusti ja lopulta 74 minuutin kohdalla helähti. Gnistan-puolustus hävisi kaksinkamppailun vasemmalla päätyrajalla. Tarkka keskitys löysi Saku Ylätuvan takatolpalta ja pallo varmasti päällä maaliin.
Enempää osumia ei Talissa nähty ja näin lopputulokseksi 2-2.
Gnistanin esitys lauantaina oli kauden tähän asti heikoin. Klubi ei päästänyt Keltaisia helpolla, mutta eivät tule jatkossa muutkaan päästämään. Hyvä herätys tässä vaiheessa joukkueelle ja ensi sunnuntaina taas paremmalla ilmeellä Pallomyllyyn, jossa vastassa FC Myllypuro.
Gnistan 2-2 Klubi 04
Maalit:
Gnistan: Arolinna 30′, Vuorela 42′
Klubi 04: N´Sombo 55′ , Ylätupa 74′
Ulosajot:
Gnistan: Toiviainen 60′
Klubi 04: –
Gnistan: Saikkonen (46′ Otronen), Katainen, Tiberi, Loukola, Antikainen (46′ Gerxhaliu), Toiviainen (31′ Oras, 36’Toiviainen), Vuorela (62′ Veijola), Valdrin (46′ Kamberi), M.Kauti (37′ Jung, 68′ Bouroussi) Arolinna (46′ J.Kauti), Pastila (55′ Woodward)

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.