Uusia sopimuspelaajia Gnistanille

Viimeksi kaudella 2013 Gnistania edustanut Miro Kauti palaa Oulunkylään. Janne Arolinna on puolestaan tehnyt jatkosopimuksen keltaisten kanssa.

Miro Kauti (s. 92) edusti viime kaudella kolmosen Atletico Malmia, jossa keskikenttämies teki seitsemän maalia ja syötti toisen mokoman. Vuoden sarjaporrasta alempana pelaaminen riitti Mirolle ja hän oli valmis palaamaan Gnistaniin. ”Miro tuo meille vaihtoehtoja pelinrakenteluumme. Hän pystyy pelaamaan niin laidalla kuin keskelläkin keskikenttää. Talven ensimmäiset harjoituspelit ovat näyttäneet, että Mirolla on potentiaali ottaa iso rooli joukkueessa. Hän ei ole vielä täydessä kunnossa. Kunhan treenejä kertyy lisää alle, Miron pelaaminen paranee vielä entisestään”, kommentoi manageri Uusitalo.
Janne Arolinnalla (s. 87) alkaa nyt toinen perättäinen kausi Gnistanissa. Viime kaudella paljon hyökkäyksessä vastuuta saanut ”juoksukone” jäi ilman maaleja. Talven ensimmäisissä peleissä Janne on saanut vastuuta puolustuksen ja keskikentän laidalla. ”Viime kausi oli Jannelle vaikea. Onnistumiset karttoivat ja se näkyi itseluottamuksessa. Talven treeneissä on näkynyt, että Janne on löytänyt jälleen ilon tekemiseen. Uskon, että laitapelaajana Janne pääsee pelaamaan omilla vahvuuksillaan, joita ovat räjähtävä nopeus sekä pitkät nopeat kuljetukset. Näitä vahvuuksia nähtiin viime lauantain harjoituspelissä Kauniaisissa, jossa Janne teki meidän ensimmäisen maalin”, analysoi Uusitalo.
Seuraava Gnistanin harjoitusottelu pelataan tulevana lauantaina Talin hallissa klo 21:00 alkaen. Vastaan asettuu Klubi 04.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.