Pauli Loukola Gnistaniin

Pauli Loukola (s. 94) siirtyy Gnistaniin. Viime kaudella Klubi 04:ssa pelannut Pauli viihtyy parhaiten topparin paikalla.

Pauli on saanut jalkapallo-oppinsa Kirkkonummen KyIF:ssä. Viimeiset kolme vuotta kirkkonummelainen on edustanut HJK:ta pelaten Klubi 04:ssa Kakkosta. Gnistanilaiset varmasti muistavat Paulin viime kaudelta jälkimmäisestä vierailusta Sonera Stadiumille, jossa Pauli iski pallon kaksi kertaa keltaisten maaliin kulmapotkusta. Topparin tontilta Pauli viimeisteli viime kaudella yhteensä viisi maalia, ollen joukkueensa toiseksi paras maalintekijä. Pauli oli myös joukkueensa kapteeni viime kaudella.
”Paulista saamme erinomaisen vahvistuksen toppariosastolle. Hänellä on nuoresta iästään huolimatta jo usean vuoden kokemus Kakkosesta Klubin paidassa. Hän luontainen johtajatyyppi, jollaista meidän kokonaisuutemme ehdottomasti tarvitsee”, kommentoi manageri Uusitalo uutta tulokasta.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.