Maalivahtiosastolle lisävahvistusta

Olavi ”Oka” Hetemäki ja Kristian Viitanen jatkavat Gnistanissa kauden 2015 kattavilla sopimuksilla

Toista kauttaan Gnistanissa aloittava Oka muistetaan viime kauden lukuisista loistotorjunnoistaan. Erityisesti viime kesäkuun pisteputkessa Oka oli erinomaisessa vireessä pelaten muun muassa kolme perättäistä nollapeliä SalPaa, Käpaa ja EIF:ää vastaan.
Krisulla alkaa kolmas kausi Gnistanissa. Viime kautta häiritsi armeija ja loppukaudesta Krisu torjui lainalla HPS:ssä kolmosessa. Tänä talvena Krisu on päässyt harjoittelemaan hyvin ja tulee tosissaan haastamaan joukkueen muut maalivahdit peliajasta.
Gnistanilla on nyt sopimukset neljän maalivahdin kanssa. Okan ja Krisun lisäksi sopimukset ovat aikaisemmin solmineet Atte Otronen ja Ville Saikkonen.
”Meillä on nyt neljä hyvää maalivahtia. Jätkät sparraavat loistavasti toisiaan ja treeneissä on hyvä meininki. Kilpailu on kovaa ja kauden alla sitten katsotaan kuka pelaa. Jos peliaikaa ei löydy meiltä, niin sitten pitää mennä lainalle muualle. Jätkät tietää tilanteen ja ovat sen kanssa sinut”, kommentoi maalivahtitilannetta manageri Uusitalo.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.