HIFK niukasti parempi lauantaina

Gnistan kohtasi kauden toisessa harjoitusottelussaan Veikkausliigaan täksi kaudeksi nousseen HIFK:n. Gnistan pysyi hyvin liigajoukkueen kyydissä mukana, mutta ei onnistunut maalinteossa. HIFK:n Ville Salmikivi viimeisteli ottelun ainoan maalin aivan ensimmäisen jakson lopussa.


Ottelu oli tasainen vaikka HIFK hallitsikin hienokseltaan kenttätapahtumia. Gnistan pystyi luomaan maalintekopaikkoja ja sai hankittua toisella jaksolla rangaistuspotkunkin. Albert Kuqin viimeistely pilkulta suuntautui kuitenkin yli maalin.
Gnistan: Otronen (46′ Saikkonen), Antikainen (63′ Ruka), Loukola (50′ Veijola), M.Koskinen (46′ Nduka), Kabashi (46′ Arolinna), A.Koskinen (46′ Keister), Vuorela (46′ Louhisto), Oras, Selin, J.Kauti (46′ Orenius), Jouini (59′ Kuqi)
Gnistanin seuraava harjoitusottelu pelataan lauantaina 17.1. klo 19.30 Talin hallissa. Silloin vastassa Kakkosen etelälohkosta tuttu karjaalaisryhmä BK-46.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.