Gnistan vahvistuu maajoukkuepelaajalla

U19-maajoukkuepelaaja Alex Antikainen on tehnyt sopimuksen Gnistanin kanssa. Antikainen siirtyy keltapaitoihin HJK:sta, jossa hän pelasi viime kaudella Kakkosta Klubi 04:n paidassa.

Alex kommentoi siirtoaan Oulunkylään seuraavasti: ”Fiilikset ovat nyt hyvät. Gnistan on hyvin hoidettu organisaatio, jolla oli tarjota paras kokonaispaketti laadukasta valmennusta sekä kovia pelikavereita. Myös yhteistyö HIFK:n kanssa tuo oman lisämausteensa. Tavoite on tänä vuonna kehittyä pelaajana sekä auttaa Gnistania mahdollisimman hyvään menestykseen.”
Päävalmentaja Eskelinen on tyytyväinen uuteen vahvistukseen. ”Olen todella tyytyväinen Alexin päätökseen valita Gnistan. Alex on käynyt hyvän pelaajapolun ja saamme joukkueeseen todella lahjakkaan ja eteenpäin pyrkivän pelaajan, jolla pelaamisen perusvalmiudet on hyvällä tasolla. Nuorten maajoukkueen vakiokasvon saaminen joukkueeseen asettaa myös valmennukselle sopivasti haasteita ja ennen kaikkea vastuuta Alexin kehittämisestä, mikä taas motivoi minua entisestään. Yhteistyömme HIFK:n kanssa mahdollistaa ammattimaisen harjoittelun ja ympäristön sekä sopivasti haasteita, jota hän ehdottomasti tarvitsee. Alex on monipuolinen ja erittäin hyvän asenteen omaava pelaaja, joka tulee varmasti ilahduttamaan laitapakin nousuillaan Oulunkylän yleisöä kauden aikana.”
”Koko seuran puolesta olen tyytyväinen siihen, että saimme Alexin Gnistaniin. Meidän tehtävänä on tarjota hänen kaltaiselleen pelaajalle mahdollisimman hyvää valmennusta ja muut puitteet kehittyä pelaajana eteenpäin. Se, että Alex luotti meidän tekemiseen tässä asiassa, kertoo siitä, että olemme oikealla tiellä”, kommentoi manageri Uusitalo
Alexin ja muiden Gnistanilaisten otteita pääsee seuraamaan tänään lauantaina Kauniaisten jäähallin kentällä, kun Gnistan kohtaa GrIFK:n klo 14 alkaen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.