Gnistan avasi kautensa voitolla

Gnistan voitti lauantai-iltana Talin hallissa PK-35 Vantaa Akatemian 5-0(4-0) kauden ensimmäisessä ottelussa. Varsinkin ensimmäisellä jaksolla joukkueen peli kulki mallikkaasti.
Kokoonpano(1.jakso): Viitanen-Kabashi-Loukola-Antikainen-Oras-Veijola-Vuorela-J.Kauti-A.Koskinen-Orenius-Jouini
Gnistan sai otteluun mainion alun, kun pallo kaivettiin PK:n verkosta ensimmäisen kerran vain kolmen minuutin jälkeen. Valte Vuorelan kulma livahti koko rangaistusalueelle kokoontuneen kaluston läpi takatolpalle, jossa Orenius oli paikalla viimeistelemässä.
Gnistan pyöritti peliä hyvin lyhyillä syötöillä ja iski nuoriin PK-pelaajiin nopeasti kiinni pallon menetettyään. Keltaisten toinen osuma syntyikin pallonriistosta nopeasti käynnistetyn hyökkäyksen seurauksena. Pallo pelattiin takaviistoon Antton Koskiselle, joka otti muutaman askeleen ja lähetti kauniin putoavan lehden yli vantaalaisten maalivahdin. Peliä oli takana 22 minuuttia.
Varttia myöhemmin Astrit Kabashi nousi oikean pakin tontiltaan mukaan hyökkäykseen ja puhkaisi syötöllään PK-puolustuksen. Maalivahdin kanssa vastakkain päässyt Orenius iski pallon komeasti riman kautta verkkoon.
Hetki ennen taukoa Keltaisten hyökkäyksen kärjessä aloittanut Karim Jouini sai pallon 30 metriä maalista. Jouini eteni näppärästi läpi kolmen vastaan tulleen PK-puolustajan ja laukoi pallon takanurkkaan. Lyhyelle tauolle siirryttiin siis Gnistanin 4-0 johdossa.
Kokoonpano(2.jakso) Saikkonen-Ruka-M.Koskinen-Ahola-Antikainen-Isakson-A.Koskinen-Kamberi-Puranen-M.Kauti-Jouini
Toisella jaksolla PK-35 pääsi hieman paremmin peliin mukaan ja onnistui luomaan muutamia puolittaisia tilanteita Gnistan-maalille. Todellisia herkkupaikkoja eivät vantaalaiset kuitenkaan saaneet aikaiseksi ja Ville Saikkonen G-maalilla pääsi yhtä hienoa venytystä lukuunottamatta varsin helpolla.
Toisessa päässä Keltaiset loivat tukun hyviä paikkoja lisätä johtoaan, mutta jakson ainoaksi osumaksi jäi Shpetim Kamberin ampuma tarkka laukaus kuudentoista ulkopuolelta aivan alanurkkaan.
Loppulukemat kauden avausottelussa siis Gnistan 5-0 PK-35 Vantaa Akatemia.
Gnistanin seuraava harjoitusottelu pelataan viikon päästä lauantaina Korson uudella Legirus Areenalla. Silloin vastassa Veikkausliigaan noussut HIFK.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.