Ennakko: Keski-Helsingin derby vol 2

Keskiviikkona helteisellä Fair Pay Areenalla pelataan kauden toinen paikallisottelu Gnistanin ja Käpylän Pallon välillä.

Keskiviikkoillan peli on molemmille joukkueille äärimmäisen tärkeä. Kun kautta on kolmasosa jäljellä, rakkaat naapuriseurat taistelevat sarjapaikastaan. Ennen peliä KäPa:lla on kaksi pistettä Gnistania enemmän, mutta Gnistanilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Kauden ensimmäinen paikallispeli päättyi maalittomaan tasatulokseen. Löydetäänkö nyt voittaja ”kuuden” pisteen taisteluun, vai jaetaanko pisteet jälleen veljellisesti?
Kotijoukkueen kokoonpanossa on hieman muutoksia viikonlopun Salpa-peliin, koska Phillip Nduka ja Antton Koskinen ovat pelikiellossa. IFK:sta lainalla oleva Marko Koskinen palaa kokoonpanoon. Lisäksi kotijoukkueen kokoonpanossa nähdään uusi hyökkääjä, kun Erkko Puranen pukee keltapaidan päälle. Loukkaantumisista toipunut Puranen edusti viime kaudella HIFK:ta.
Kaikki paikalle kannustamaan Gnistania ja nauttimaan aurinkoista iltaa Ogelissa! Ottelu käynnistyy Fair Pay Areenalla klo 18:30.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.