Brasilialainen Dudu vahvistamaan Gnistania

Tänään vieraskentällä Tammisaaressa EIF:n kohtaava Gnistan on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen brasilialaisen Domenico Fortunaton (”Dudu”) kanssa. Viime kaudella Ykkösen Viikingeissä säväyttänyt Dudu siirtyy keltapaitoihin Liettualaisesta FK Kruojasta.
”Uskon, että Dudu vahvistaa hyökkäyspeliämme merkittävästi. Hän on hyvässä kunnossa ja harjoitellut meidän kanssa toista kuukautta, joten hän tuntee joukkueemme jo varsin hyvin. Siirron mahdollisti kansainvälisen siirtoikkunan avautuminen Suomessa 7. elokuuta. Valitettavasti Suomen ja Liettuan liitot eivät ole saaneet paperiasioita kuntoon, joten Dudua ei nähdä vielä Tammisaaressa kentällä”, kommentoi siirtoa manageri Uusitalo.
Gnistan toivottaa Dudun tervetulleeksi. Oheisesta linkistä löytyy Dudun suorituksia viime kaudelta Viikingeistä Domenico Fortunato (dudu) football player.

IMG_4182.JPG

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.