Klubi vahvempi Soneralla

Gnistanin toisen puoliajan vahva esitys ei riittänyt pisteisiin äitienpäivän sunnuntain kamppailussa Töölön Sonera Stadiumilla. Klubi 04 iski kolmesti ensimmäisellä neljävitosella, Gnistan kahdesti toisella.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja pallo liikkui maalilta toiselle vauhdilla. Tämä sopi vikkelille Klubi-hyökkääjille hyvin ja keltapaitojen puolustus oli toistuvasti vaikeuksissa pallonmenetysten jälkeen.
Takana oli 8 minuuttia, kun yksi näistä nopeista hyökkäyksistä tuotti kotijoukkueelle kulman. Fredrik Lassas jäi vapaaksi etualueelle ja puski pallon ohi Gnistan-maalia vartioineen Atte Otrosen.
Heti perään Gnistanilla oli hyvä paikka tasoittaa ottelu, kun Antton Koskisen kulmapotku löysi tiensä koko pelaajamassan läpi takatolpalle Teemu Pastilalle. ”Pastin” viimeistely yllättäen tulleesta tilanteesta oli kuitenkin epäonnistunut ja pallo valui ohi maalin.
27 minuutilla Gnistanin puolustus avattiin tarkalla pystypallolla puolustuksesta ja Kelechi Anyamele viimeisteli varmasti tilanteeksi 2-0 kotijoukkueelle.
Muutama minuutti myöhemmin HIFK-laina Sami Okkonen pääsi tykittämään suoraan Jeanin keskityksestä ilmasta, mutta osuma oli turhankin puhdas. Laukaus suuntautui liian lähelle Klubi-veskaria, joka onnistui torjumaan.
Klubi kasvatti karkumatkaansa vielä kymmenen minuuttia ennen taukoa. Matias Pyysalo karkasi oikealta, Otronen liukui vastaan ja Klubi-hyökkääjä veti heppoisen näköisesti pitkälleen. Erotuomari ei epäröinyt ja osoitti palloa pilkulle, josta Lassas kävi viimeistelemässä illan toisensa.
Tauolla Gnistan suoritti kaksi vaihtoa, Joonas Kauti ja Teemu Pastila tekivät tilaa Valte Vuorelalle ja Jesse Jaakkolalle.
Vaihdosta mukaan tullut Jaakkola oli 57 minuutilla järjestelemässä keltapaitojen kavennusta. Vahva nousu vasemmalta ja aikainen keskitys boksiin. Ensimmäisenä palloon ehtinyt Okkonen ei saanut kunnon osumaa, mutta takatolpalla väijyi Nicolas Kivistö, joka iski Gnistanin kuparisen rikki.
Keltaisten toinen osuma syntyi 67 minuutin kohdalla vapaapotkusta. Antton Koskinen lähetti puolesta kentästä pallon vaaralliselle alueelle maalin edustalle, jossa ensimmäisenä paikalla oli HIFK:sta lainattu Marko Koskinen. Tarkka pusku ohi Klubi-molarin ja takaa-ajo oli hyvässä vauhdissa.
Viimeisen kahdenkympin aikana paikkoja lisäosumiin oli useita molemmissa päissä, mutta maalivahdit vetivät toistuvasti pidemmän korren eikä enempää maaleja nähty. Näin siis pisteet jäivät Soneralle ja Gnistanin kauden avausvoitto jäi vielä nappaamatta.
Seuraavan kerran Gnistan on liekeissä lauantaina Kauniaisissa, jossa vastaan asettuu aina vaarallinen Grankulla IFK.
Klubi 04 3-2 Gnistan
Maalit:
Klubi 04: Lassas 8′, 35′ rp, Anyamele 27′
Gnistan: Kivistö 57′, M.Koskinen 67′
Varoitukset:
Klubi 04: Grönroos 66′
Gnistan: Otronen 34′, Oras 42′
Gnistan: Otronen, Kabashi, M.Koskinen, Uusitalo, Oras, Kivistö, A.Koskinen, Kauti (Jaakkola 46′), Jean, Pastila (Vuorela 46′), Okkonen (Jussila 81′)

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.