Gnistan aloittaa kummitoiminnan

Miesten edustusjoukkueen pelaajat ovat aloittaneet kummipelaajatoiminnan. Kuudelle ikäluokalle (P02-P07/08) on nimetty oma kummipelaaja. Toimenkuvaan kuuluu että kummipelaaja on yhteydessä joukkueeseen muutaman kerran kuukaudessa, esim. vierailee harjoituksissa, käy katsomassa pelejä ja näkyy joukkueen tapahtumissa.

Edustusjoukkueen pelaajia tullaan näkemään myös seuran junnuille tarkoitetulla Jalkapalloleirillä 9-12.6.
Toiminnan ajatuksena on että nuoret pelaajat saavat kiintopisteen edustusjoukkueesta ja tulevat myös katsomaan oman kummipelaajan otteita seuran edustusjoukkueen otteluissa. Tällä tavoin pyritään lähentämään edustus- ja juniorijoukkueita ja niiden pelaajia sekä luomaan yhteenkuuluvuuden tunnetta seuran toimintaan.
Edustusjoukkueen valmentaja Billy Kokko on erittäin tyytyväinen toiminnan aloittamisesta. Mukaan lähteneet pelaajat ovat hienoja esimerkkejä nuorille junnuille.
– Pelaajien innostuksesta toimintaa kohtaan kertoo, että heitä ei tarvinnut suostutella mukaan, vaan kaikki ilmoittautuivat vapaaehtoisesti, Kokko kertoo.
– Tästä hyötyvät sekä junnut että edarin pelaajat. Olen varma että kummipelaajatoiminta on tullut jäädäkseen Gnistaniin, Billy iloitsee.
Toiminnanjohtaja Risto Karvonen seuraa myös ilolla edustuspelaajien aktiivisuutta ja positiivisuutta asiassa ja odottaa kummitoiminnan lisäävän yhteistyötä ja yhteishengen kasvamista seurassa.
Kummipelaajat kuvassa joukkueittain vasemmalta oikealle:
Marko Katainen (P03), Joonas Kauti (P02), Eero Forsen (P04), Valte Vuorela (P05), Sami Horsmajärvi (P06), Janne Arolinna (P07/08)

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.