Ennakko: Gnistan – BK-46

Maanantaina Gnistan kohtaa kauden toisessa ottelussaan BK-46:n Karjaalta. Ottelu Oulunkylän Fair Pay Areenalla käynnistyy klo 18.30.

BK-46 aloitti kautensa viikko sitten sunnuntaina. Täksi kaudeksi Kakkoseen noussut Someron Voima kaatui avausottelussa lukemin 1-0. Vaikka muutama viime kauden runkopelaajista onkin vaihtanut maisemaa, on ennakkoveikkailuissa karjaalaisia povattu yhdeksi lohkon ennakkosuosikiksi.
Tämän kauden vahvistuksiin lukeutuvat mm. Viikingeistä siirtynyt kokenut toppari Anssi Tamminen, taitava keskikenttämies Filipe Monteiro De Mello PKKU:sta sekä hyökkääjä Casper Källberg (EIF) ja Daut Kuqi (FC Viikingit).
Gnistanin kausi puolestaan alkoi mollivoittoisemmissa merkeissä, kun EIF haki täydet pisteet Ogelista 1-3 lukemin. Gnistanin ainoasta osumasta vastasi brassivahvistus Jean.
Gnistanin kokoonpanosta ovat edelleen sivussa ainakin kapteeni Joonas Kauti (kantapää), Shpetim Kamberi (nilkka), Marko Katainen (reisi) ja Richard Tiberi (nilkka).
Keltaisten päävalmentaja Ray Saarelainen odottaa maanantaista tasaväkistä taistoa ja omiltaan parannusta viime viikon EIF-tappiosta.
– Ensimmäinen peli on aina vähän sekava ja ylimääräinen jännitys purkautuu. Huomasi kyllä, että alakerta ei tuossa muodossa ollut hirveästi yhdessä pelannut, mutta paljon positiivisiakin asioita avausmatsissa oli. Pystyttiin luomaan hyviä paikkoja vaikka viimeistelyssä ei oikein onnistuttukaan. Nyt on saatu sarja avattua ja tästä parannetaan varmasti, Saarelainen arvioi.
– Sarjassa ei ole yhtään huonoa jengiä, mutta kyllä tässä kovimmat ennakkosuosikit tulee heti ensimmäisinä vastaan. Kova alku meille, mutta luottavaisin mielin lähdetään BK:ta haastamaan kotikentällä. Uskon, että pystytään tasaväkisesti karjaalaisten kanssa kamppailemaan ja parantamaan omaa suoritusta viime viikosta.
Tervetuloa Ogeliin tsemppaamaan keltapaidat kauden avauspisteisiin!
Gnistan – BK-46
Ma 5.5. klo 18:30
Fair Pay Areena
Liput: 8€/5€

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.