Ennakko: Gnistan – EIF

Tänään Fair Pay Areenalle kauden avausotteluun vieraaksi saapuu Kakkosen Eteläisen lohkon yhdeksi ennakkosuosikiksi kaavailtu EIF Tammisaaresta. Talven aikana paljon uudistunut kotijoukkue esittelee illan kokoonpanossa muutaman uuden vahvistuksen. Lisäksi pari Gnistan-faneille ennestään tuttua konkaria tekee paluun keltapaitoihin.

Päävalmentaja Ray Saarelainen odottaa illan peliä mielenkiinnolla. ”Hyvällä fiiliksellä lähdetään illan otteluun. Tätä on koko pitkä talvi odotettu ja jännitetty. EIF tulee olemaan hyvä mittari sille, että missä tällä hetkellä meidän joukkue menee. On selvää, että tänäänkin muutamalla Ahvenanmaalta tulleella liigapelaajalla vahvistettu EIF tulee kauden lopussa keikkumaan lohkon kärkisijoilla”, toteaa Saarelainen.
”Pelaajissa on viime viikkoina näkynyt kauden avauksen lähestyminen. Joukkue on treenannut hyvin ja hitsautunut erinomaisesti yhteen. Illan ottelun alla on sopivaa jännitystä ilmassa”, analysoi tilannetta apulaisvalmentaja Billy Kokko.
Loukkaantumisia ja täsmähankintoja
Kotijoukkue lähtee illan otteluun kärsien loukkaantumisista. Joukkueen kapteeniksi tälle kaudelle valitulla Joonas Kautilla on kantapäävamma ja Shpetim Kamberi parantelee nilkkaansa. Marko Kataisella on puolestaan reidessä repeämä, mikä pitää miehen sivussa vielä joitakin viikkoja ja Richard Tiberi rikkoi nilkkansa viime viikon A-junioreiden ottelussa. Rekan vamman lopullinen vakavuus selvinnee tällä viikolla. Lisäksi illan ottelusta ovat sivussa Phillip Nduka ja Eero Forsen.
Pitkin talvea Gnistan on pyrkinyt löytämään sopivia vahvistuksia joukkueen alakertaan. Tänään keltaisissa sarjadebyyttinsä tekevät Jesse Tuominen ja Jesse Jaakkola. Topparin paikalla viihtyvä Tuominen tulee Ogeliin koko kauden kattavalla lainasopimuksella PKKU:sta. Laitapakkina ja –linkkinä pelaava Jaakkola on tehnyt kauden kattavan lainasopimuksen Tampereen Ilves-Kissoista.
Tänään kokoonpanossa nähdään myös kaksi lainapelaaja Ykkösen HIFK:sta. Marko Kataisen ollessa loukkaantuneena, keltaisten puolustuksen vasemmalla laidalla nähdään Nico Orenius. Keskikentälle lisää voimaa tuo Henri Jussila.
Ässät illan peliin?
Kotiyleisöä varmasti lämmittää se, että illan kokoonpanossa nähdään kaksi Gnistan-konkaria. Jani Lauretsalo tekee tänään paluun keltapaitoihin reilun vuoden tauon jälkeen. ”Ässän” kanssa on solmittu tämän kauden kattava sopimus. Lisäksi keltapaidan pukee illalla ylleen Antti ”Kyttä” Uusitalo, joka Ässän tavoin on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Gnistanin kanssa.
Tervetuloa käynnistämän futiskausi Ogelissa ja tsemppaamaan Keltaiset täyteen pistepottiin!
Gnistan – EIF
Ma 28.4 klo 18:30
Fair Pay Areena, Oulunkylä
Liput: 8€/5€

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.