Gnistan taipui Atlantikselle

Gnistan kohtasi lauantaina Atlantiksen harjoitusottelussa Talin hallissa. Atlantis rankaisi armotta Gnistanin puolustuspään virheistä ja viimeisteli kolme osumaa Atte Otrosen selän taakse. Gnistanin ainokaisesta vastasi tuore sopimuspelaaja Shpetim Kamberi.

Gnistan lähti peliin vajaamiehistöisenä. Pelistä puuttuivat Antton Koskinen, Nicolas Kivistö sekä Jean, jotka kärsivät pienistä vammoista. Loukkaantumisen takia pelistä puuttui myös aikaisemmin viikolla harjoitusvahvuuteen liittynyt testipelaaja, keskuspuolustaja Jesse Tuominen. Kokoonpanossa sen sijaa oli mukana uutena pelaajana aikaisemmin muun muassa Klubi 04:sta edustanut hyökkääjä Albinot Bekaj.
Ottelun ensimmäinen tilanne syntyi 8 minuutin jälkeen Janne Arolinnan katkosta keskikentällä. Mies pelasi seinän ja pääsi keskittämään oikealta laidalta, mutta Teemu Pastila puski ohi maalin.
Hetkeä myöhemmin Gnistanin päässä nähtiin lähes samanlainen tilanne, sillä erolla että pallo kaivettiin ensimmäistä kertaa verkosta. Adriano keskitti oikealta laidalta ja Sakari Tukiainen puski pallon sisään maalin edustalta.
Viisi minuuttia myöhemmin Tukiainen tarjoili Otrosen pudottaman pallon Keltaisten puolustuksen sekoillessa Thiagolle, joka ampui pallon maaliin. Molempia Atlantiksen maaleja edelsivät pahat puolustuspään virheet.
Kahden takaiskun jälkeen Gnistan pääsi paremmin mukaan peliin ja pystyi luomaan painetta Atlantiksen päätyyn. Hyökkäyksistä puuttui kuitenkin viimeinen terä, eikä Atlantiksen maalivahtia päästy kunnolla testaamaan.
70 minuutilla Atlantis meni Adrianon maalilla 3-0 johtoon. Atlantis-pelaaja pääsi vapaasti keskittämään oikealta laidalta ja Adriano ohjasi pallon maalin edestä takakulmaan.
Viisi minuuttia myöhemmin Gnistan kavensi lopputulokseksi 3-1. Viikonloppuna vuoden sopimuksen allekirjoittanut hyökkääjä Shpetim Kamberi puski kulmapotkusta tarkan sijoituksen takakulmaan.
Sopimuspelaajien määrä nousi viikonlopun aikana 19:sta, kun Kamberin lisäksi maalivahti Olavi Hetemäki allekirjoitti tämän kauden kattavan sopimuksen. Varusmiespalvelunsa loppuvaihetta suorittava maalivahti Kristian Viitanen on myös liittynyt joukkueen harjoitusvahvuuteen.
Seuraava peli on jo maanantai-iltana Pallomyllyssä, jolloin vastaan asettuu HPS. Peli alkaa klo 21
Atlantis 3-1 Gnistan
Maalit:
Atlantis: Tukiainen 15′, Thiago 20′, Adriano 70′
Gnistan: Kamberi 75′
Gnistan: Otronen, Kabashi, Nduka (Okafor), Ruka, Katainen, Tiberi, Vuorela (Horsmajärvi), Arolinna, Kauti (Islami), Pastila, Bekaj (Kamberi)

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.