Gnistan jatkaa etelälohkossa

Kakkosen kauden 2014 lohkojako on valmistunut. Gnistan jatkaa edellisen kauden tapaan etelälohkossa.

Kakkonen on tälläkin kaudella jaettu neljään 10 joukkueen lohkoon. Muut joukkueet etelälohkossa ovat BK-46, EIF, FC Espoo, GrIFK, Klubi 04, Käpylän Pallo, Pallohonka, Salon Palloilijat ja Someron Voima.
Lohkojen voittajat pelaavat pareittain kaksiosaisen nousukarsinnan. Molempien otteluparien voittajat nousevat Ykköseen.
Gnistanin päävalmentaja Erkka V. Lehtola oli tyytyväinen eteläisessä lohkossa jatkamisesta.
– Hienoa, että saamme jatkaa tutussa etelälohkossa. Voimasuhteista on tässä vaiheessa mahdoton sanoa mitään, koska joukkueita ollaan vasta rakentamassa. Talven jälkeen olemme viisaampia.
– On tietysti kiinnostavaa nähdä, millaiset ryhmät lännen kovat BK-46, EIF ja SalPa saavat jalkeille. GrIFK jatkaa Rami Luomanpään komennossa, mikä yleensä tarkoittaa iskukykyistä jengiä. FC Espoo on meikäläiselle mieluisa tulokas, koska vietin seurassa kaksi hienoa vuotta 2004 ja 2005. Siellä on myös oulunkyläläisille tuttuja pelaajia. Someron Voima on tuntemattomampi suuruus. Jos Klubin ryhmä pysyy yhdessä, se on luonnollisesti viime kautta vahvempi, samoin Pallohonka. Lisäksi kannattaa seurata tarkasti, kuinka paljon KäPa pystyy nostamaan ensimmäisiä remontoidun juniorityönsä hedelmiä ykkösjoukkueeseen.
– Varmasti värikäs kausi taas edessä, Lehtola päättää.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.