Kausi pakettiin lauantaina Salossa

Huhtikuun loppupuolella käyntiin potkaistu Kakkosen Etelälohko viedään päätökseen lauantaina. Gnistan matkaa kauden viimeistä otteluaan varten Salon Palloilijoiden vieraaksi. Ottelu alkaa klo 14.

Gnistan on pelannut vahvan loppukauden voittamalla neljä viimeistä otteluaan, mutta lohkovoitto ja nousukarsintapaikka pääsi karkaamaan jo muutama kierros sitten tammisaarelaiselle EIF:lle. Keltapaitojen kakkostila puolestaan varmistui tämän viikon maanantaina Klubi 04:n kaaduttua Oulunkylässä 2-0.
Alkukaudesta lohkon kärkipäässä notkunut SalPa on ennen viimeistä kierrosta kuudentena. Salolaisten sijoitus voi vielä notkahtaa sijoituksen ylös tai alas.
– Joukkueen tekeminen treenikentällä on ollut ryhdikästä ja viime pelit ovat sujuneet hyvin. Uskon, että kundit pystyvät puristamaan vielä yhden ysikymppisen täysillä. Voimme lähteä positiivisin mielin kauden päätösotteluun, Gnistan-luotsi Erkka V. Lehtola kertoo.
– SalPassa on paljon hyviä yksilöitä ja se haluaa varmasti lopettaa kauden kotikentällään voitokkaasti. Luvassa on tasainen taistelupeli toivottavasti hyväkuntoisella nurmella.
Gnistanin kokoonpanoon palaavat pelikieltonsa kärsinyt Eduardo Rodriguez ja nilkkavammasta toipunut Rami Murto.
Gnistan: Otronen, Aaltonen, Kabashi, Kuusijärvi, Jeng, Vesterinen, Murto, Koskinen, Spangar, Lepola, Rodriguez, J.Kauti, Markkanen, Mustonen, Pastila, Woodward
SalPa – FC Gnistan
La 5.10 klo 14:00
Salon urheilupuisto

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.