Kauden viimeisessä kotiottelussa vastassa Klubi 04

Kakkosen Etelälohko lähestyy loppuaan maanantai-iltana Oulunkylässä. Kauden toiseksi viimeisessä kamppailussa Gnistan isännöi Klubi 04:sta Fair Pay Areenalla klo 18:30.

Nousukarsintapaikan osalta Etelälohko on jo ratkennut, mutta taistelu muista kärkisijoista jatkuu. Voittamalla maanantaina Gnistan varmistaisi kakkospaikan nousukarsintoihin jatkavan EIF:n takana.
Klubilaisillakin riittää vielä panosta. Raitapaidat ovat sarjassa viidentenä, mutta lopullinen sijoitus voi heilahtaa sijoituksen verran ylös tai alas.
Gnistan lähtee otteluun kauden kapeimmalla miehistöllään. Loukkaantuneina ovat Teemu Keisanen (polvi), Toni Takamäki (polvi) ja Rami Murto (nilkka). Eduardo Rodriguez kärsii pelikieltoa, Antti Uusitalo on matkoilla ja Juuso Rantanen Vaasassa opiskelemassa. Miro Kauti ja Richard Tiberi jatkavat lainalla Kolmosessa kauden loppuun.
– Rivit ovat pahasti harventuneet, mutta onneksi hyviä pelaajia riittää yhä. Pyrkimys on tietysti tarjota yleisölle voitto kauden viimeisestä kotipelistä ja samalla varmistaa lohkon kakkossija, listaa Gnistanin valmentaja Erkka V. Lehtola joukkueen tavoitteita maanantaille.
– Voitto ei varmasti irtoa kävelemällä. Klubin nuoret jaksavat kirmata vielä syksyn pimeinä iltoinakin. Joukkueessa on useita eteenpäin pyrkiviä pelaajia, jotka tekevät tosissaan töitä päivästä toiseen, eli tässä mielessä vastus on tähän vaiheeseen hankalimmasta päästä.
– Toivottavasti jatkamme siitä mihin Laajasalossa jäimme: vastaava yritys, liike ja peli-ilo takaisivat varmasti maalin tai pari. Kautta on jäljellä enää kaksi ottelua ja kaksi harjoitusta. Näistä rippeistä on osattava ottaa kaikki ilo irti.
Gnistan: Otronen, Aaltonen, Kabashi, Kuusijärvi, Jeng, Vesterinen, Koskinen, Spangar, Lepola, J.Kauti, Markkanen, Mustonen, Pastila, Woodward
FC Gnistan – Klubi 04
Ma 30.9. klo 18:30
Fair Pay Areena
Liput: 8€/5€

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.