KäPa korjasi potin paikallisottelussa

Perjantain Keski-Helsingin derby päättyi Käpylän Pallon 2-0 voittoon. Gnistan ei saanut omaa peliään rullaamaan missään vaiheessa ja käpyläläiset veivät ansaitusti pisteet kahdella komealla osumalla.
KäPa sai otteluun parhaimman mahdollisen alun, kun jo kolmen minuutin pelin jälkeen mustapaidat tuulettivat avausosumaa. Kulmapotku päätyi rankkarialueen rajan tuntumaan Tapio Kalloselle, joka pamautti komealla puolivolleylla pallon ohi Gnistan-maalia vartioineen Atte Otrosen.
Avausmaalin jälkeen ensimmäinen puolisko ei ihmeitä tarjonnut Käpylään saapuneelle yleisölle. Gnistan piti palloa kotijoukkuetta enemmän, mutta murtautuminen ei ottanut onnistuakseen ja maalintekopaikoille ei päästy.
Gnistanin kenties ottelun paras yritys oli Antton Koskisen 10 minuutin kohdalla ampuma kova vapari noin 30 metristä, jonka KäPa-vahti Lohvansuu onnistui venyttämään yli päätyrajan. Kotijoukkuekin lähenteli kerran Gnistan-maalia Francis Tshibasun lauottua rankkarialueen kulmalta takakulmaa kohti painuneen vedon, mutta Otronen venytti komeasti kätensä pallon tielle.
Toinen puoliaika ei paljon ensimmäisestä eronnut. Molempien hyökkäyksistä puuttui vauhtia ja terävyyttä, eikä maalipaikoilla herkuteltu.
KäPan toinen osuma syntyi 65 minuutilla. Marko Kolsi pääsi kiskaisemaan vastapalloon rankkarialueen rajalta ja painava kuti viuhui verkkoon ohi Otrosen.
Kahden maalin tappiolle joutunut Gnistan-ryhmä ei edelleenkään löytänyt avaimia KäPa-puolustuksen murtamiseen. Taistelu ja vauhti loistivat poissaolollaan, pallo poltteli jaloissa, syötöt ja haltuunotot karkailivat ties minne. Tshibasu oli vielä iskeä läpiajosta kolmannen osuman, mutta KäPa-kärjen laukaus painui ohi takakulmasta.
Gnistanin kauden heikoimman esityksen päätteeksi pisteet jäivät siis 2-0 lukemin Käpylään. Gnistan-luotsi Lehtolakaan ei paljon positiivista esityksestä löytänyt.
– Heikko esitys. Ehdottomasti yksi kauden kehnoimmista.
– Hyökkäyspeli oli kateissa läpi ottelun. KäPa puolusti hyvin, mutta teimme itse pelin vastustajalle helpoksi. Ongelmia oli perusasioissa, ja murtautuminen maalipaikkoihin tuntui ylivoimaisen vaikealta.

KäPa 2-0 FC Gnistan

Maalit:
KäPa: Kallonen 3′, Kolsi 65′
Gnistan:-
Varoitukset:
KäPa: Piipponen 38′
Gnistan: Rodriguez 37′, Takamäki 75′, Kuusijärvi 83′
Gnistan: Otronen, Kabashi (Spangar 68′), Kuusijärvi, Takamäki, Vesterinen, Rodriguez, Lepola, Koskinen (Woodward 61′), J.Kauti (Mwangi 46′), Markkanen, Mustonen

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.