BK-46 vastassa Oulunkylässä

Gnistan saa lauantaina vieraita Karjaalta, kun BK-46 saapuu Fair Pay Areenalle. Ottelu alkaa klo 16.
Joukkueiden kauden kahdesta aiemmassa ottelusta molemmat ovat voittaneet yhden. Tämäkin keskinäinen sarja on siis lauantaina valmis ratkaistavaksi.
Kakkosen Etelälohkossa EIF on jo karannut muilta 9 pisteen erolla, mutta kakkostilasta on luvassa kova kamppailu. Otteluita on jäljellä neljä ja Gnistan sekä GrIFK ovat tasapisteissä sijoilla kaksi ja kolme.
BK-46 puolestaan väijyy taulukossa neljän pisteen päässä ja haluaa varmasti vielä sekoittaa taistelua kakkostilasta.
Erkka V. Lehtola kertoo, että tavoitteita riittää vielä loppukauden koitoksiin vaikka lohkovoitto onkin jo karannut.
– Vastustaja BK-46 on lohkon tilastokummajainen. Vain EIF on voittanut sitä enemmän pelejä, ja vain LPS ja EsPa ovat hävinneet sitä enemmän pelejä. Yhtään tasapeliä karjaalaiset eivät ole pelanneet. Tasaisuus ei ole joukkueen hyve, mutta taitavat yksilöt sitä vastoin ovat. BK-46:ssa esiintyy useita pelipaikkansa parhaiden joukkoon tässä sarjassa kuuluvia pelaajia. Keskinäisten pelien pistesaldo on tällä hetkellä 3-3, joten edessä on varmasti tiukka ja värikäs kamppailu.
– Muutamista viime aikojen katkerista tappioista huolimatta pelaajamme ovat tehneet hyvin töitä harjoituksissa. Vaikka lohkovoitto on karannut horisonttiin, pelaajien ja meidän valmentajien on tehtävä jokaisesta ottelusta merkityksellinen. Motivoivia tekijöitä riittää yhä: Halu olla lohkon kakkonen ja paras stadilaisjoukkue. Halu parantaa kotisaldoa. Halu rakentaa kauden pisin voittoputki. Halu voittaa karjaalaiset keskinäisessä vertailussa.
Gnistan: Otronen, Aaltonen, Kabashi, Kuusijärvi, Jeng, Vesterinen, Takamäki, Rodriguez, Koskinen, Spangar, J.Kauti, Mwangi, Markkanen, Mustonen, Pastila Woodward

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.