Pallohonka vieraana Fair Pay Areenalla

Tänään lauantaina Oulunkylään saapuu vieraaksi Pallohonka Tapiolasta. Joukkueiden kauden kolmas keskinäinen kohtaaminen käynnistyy FPA:lla klo 16.00.

Etelälohkon sarjataulukosta espoolaiset löytyvät sijalta seitsemän. Pisteitä on tilillä 10 vähemmän kuin sarjan kolmospaikkaa hallussaan pitävällä Gnistanilla. FC Hongan organisaatioon kuuluva Pallohonka pelasi edellisessä ottelussaan 1-1 tasapelin isännöidessään Klubi 04:sta. Sitä ennen kaatui Käpylän Pallo vieraissa lukemin 0-1.
Gnistanin edellisessä ottelussa Grankulla IFK vei täyden pistepotin Oulunkylästä tapahtumarikkaiden vaiheiden jälkeen. Keltapaidat päästivät toista kertaa peräkkäin vastustajan maalintekoon ottelun lisäajalla. Tappio tarkoitti sitä, että ero sarjakärjessä painelevaan EIF:iin kasvoi jälleen kuuteen pisteeseen. Pallohonkaa vastaan edellisistä otteluista on tilillä tasapeli ja voitto.
Gnistan-luotsi oli edellisen kotitappion jäljiltä luonnollisesti pettynyt, mutta lupasi että Kipinä ei sammu.
– GrIFK-tappio maistui enemmän kuin karvaalta. Viikon sisään toinen kärkiottelu, jossa vastustaja rokottaa yliajalla.
– Mutta toki kaikkiin takaiskuihin löytyi syy. Tällä kertaa sekä Granin 2–2-tasoitus että 2–3-maali olivat seurausta meidän omista, useista peräkkäisistä virheistä – joko huonoista valinnoista, huonoista teknisistä suorituksista tai täydellisistä nukahduksista. Jokainen ymmärtää, että ne maksavat varsinkin sarjan parhaita vastaan liikaa. Tietysti syö miestä, että pitkän puhtaan pötkön jälkeen me sorruimme virheisiin näissä kärkimatseissa. Tietysti vastustajan laadullakin oli merkitystä, tässä mielessä kaikki kunnia sekä Tammisaareen että Kauniaisiin.
– Fakta on se, että emme pelanneet riittävän hyvin.
– Katkerista pistemenetyksistä huolimatta Kipinä ei sammu. Luovuttaminen olisi helpointa. Meidän on terävöitettävä harjoittelua, tehtävä perusasioita aiempaa paremmin ja otettava jäljellä olevista matseista kaikki mahdollinen hyöty irti. Loppusyksyn jokainen uusi päivä on mahdollisuus kehittyä.
FC Gnistan – Pallohonka
La 24.8. klo 16:00
Fair Pay Areena
Liput: 8€/5€

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.