Paikallisotteluiden helmi Käpylässä

Perjantaina pelataan jälleen Keski-Helsingin herruudesta, kun KäPa ja Gnistan kohtaavat Käpylässä. Max Westerberg Areenalla pelattava ottelu käynnistyy klo 18.30.

Kyseessä on joukkueiden kolmas kohtaaminen tämän kauden Kakkosessa. Molemmat edelliset ottelut päättyivät keltapaitojen voittoon: Toukokuussa Talin hallissa Gnistan nousi voittoon lisäajalla ja heinäkuun alussa pisteet jäivät Oulunkylään suvereenin esityksen jälkeen 2-0 lukemin.
Putoamistaistelussa tiukasti mukana olevat käpyläläiset ovat heinäkuun kohtaamisen jälkeen vahvistaneet rivejään aktiivisesti. Isoimpana kalana verkkoon tarttui pitkän uran ulkomailla tehnyt keskikenttämies Marko Kolsi. Myös PK-35:stä lainattu Kalle Kärki, Gnistanista loppukauden lainalla pelaava Marko Selin sekä kärkimies Jean-Pierre Sadeu ovat liittyneet KäPan ryhmään.
Keltapaidat jatkavat lohkon kärkipäässä. Kuusi ottelua ennen sarjan loppua eroa sarjakärki EIF:iin on kuusi pistettä. Kakkospaikkaa pitää hallussaan GrIFK kahden pisteen erolla kolmantena seuraavaan Gnistaniin.
Gnistanin otteet pelien sisällä ovat olleet varsin ailahtelevia. Viime viikon Pallohonka-ottelussa Gnistan piti ensimmäinen puoliajan kamppailua täysin hallussaan, mutta toisella puoliskolla ote herpaantui. Lopulta pisteet jäivät Oulunkylään Eduardo Rodriguezin yliajalla ampumalla voittomaalilla. Perjantain paikallistaistossa Keltaisilta vaaditaan ehjää 90 minuutin suoritusta jotta kipeästi pisteitä tarvitseva KäPa kaatuisi.
Gnistan-luotsi Erkka V. Lehtola odottaa perjantaina kentälle astelevan aiempaa vaarallisempi käpyläläisryhmä.
– Kakkosen paikallisottelujen helmi taas edessä. Kaiken järjen mukaan tunnetta ja taistelua ei pelistä puutu.
– KäPa on taatusti vaarallisempi kuin heinäkuun alussa. Putoamista vastaan taisteleva joukkue on rehkinyt kuin Chelsea siirtomarkkinoilla ja vahvistunut. Tietysti Marko Kolsi etunenässä tuo joukkueeseen lisää laatua.
– Kolmen pisteen potti edellyttää meiltä kaikin puolin hyvää suoritusta. Sitä on myös lupa odottaa, pääsemme matsiin vahvalla kokoonpanolla ja viikon harjoituksissa on ollut reipas meininki, Lehtola kertoo.
Ainoa loukkaantumisen takia sivussa oleva Gnistan-peluri on polveaan paranteleva Teemu Keisanen. Kristian Viitanen ja Marko Katainen suorittavat asepalvelusta, Juuso Rantanen on opiskelemassa Vaasassa ja Richard Tiberi jatkaa lainalla HPS:n riveissä.
Gnistan: Aaltonen, Otronen, Kabashi, Takamäki, Kuusijärvi, Jeng, Vesterinen, Spangar, Rodriguez, Koskinen, Lepola, Uusitalo, J.Kauti, Mwangi, Markkanen, Mustonen, Pastila, Woodward
KäPa – FC Gnistan
Pe 30.8. klo 18:30
Max Westerberg Areena

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.