Iso viikko käyntiin kotikentällä

Gnistanin kahden tärkeän ottelun viikko käynnistyy tänään keskiviikkona, kun Fair Pay Areenalle saapuu vieraaksi Salon Palloilijat. Viime perjantaina Klubi 04:n 0-2 kaataneilla Keltaisilla on tällä viikolla hyvät mahdollisuudet kuroa EIF:n karkumatka kiinni, sillä SalPa-ottelun jälkeen matka jatkuu sunnuntaina kärkikamppailuun Tammisaareen. Keskiviikon taisto Oulunkylässä käynnistyy klo 18.30.

Mukavan alkukauden pelanneen SalPan kesä on ollut vaikea. Toukokuun jälkeen voittokkaasti ovat päättyneet vain vierasottelut Klubi 04:sta ja EsPaa vastaan. Edellisessä kamppailussaan salolaiset isännöivät Pallohonkaa ja joutuivat tyytymään 2-2 tasapeliin espoolaisten tasoitettua ottelun loppuhetkillä. Taulukosta SalPa löytyy viidenneltä sijalta kaksi pykälää ja viisi pistettä keltapaitoja perässä.
Gnistan on noussut kesäkuukausien hyvillä tuloksilla hengittämään sarjakärki EIF:n niskaan. Sunnuntaina Grankulla IFK:lle hävinneen tammisaarelaisryhmän karkumatka on enää viiden pisteen mittainen. Samalla ”Grani” nousi keltapaitojen kanssa tasapisteisiin.
Gnistan-luotsi Erkka V. Lehtola kertoo, että tärkeästä kahden pelin viikosta huolimatta katseet ovat tällä hetkellä tiukasti keskiviikon SalPa-ottelussa.
– Tänään SalPa Ogelissa, sunnuntaina EIF vieraissa. Jokainen sarjataulukkoa vilkaissut tietää, että kyseessä on iso viikko.
– Tuloksia ja taulukoita ei pidä kuitenkaan liikaa tuijottaa. Urheilijalle on tärkeintä keskittyä seuraavaan suoritukseen ja valmistautua siihen niin hyvin kuin mahdollista. Niin me olemme yrittäneet tehdä. Tulokset seuraavat usein onnistuneen suorituksen perässä.
– Viime perjantain Klubi 04 -matsin jälkeen harjoittelimme lauantaina, mutta pidimme poikkeuksellisesti vapaata sekä sunnuntain että maanantain. Tarkoitus oli varmistaa, että olemme tänään liikkeellä mahdollisimman kevein jaloin ja että jaksamme painaa täysillä vielä sunnuntain EIF-matsissa. Toivottavasti suoritukset peleissä näyttävät, että ratkaisu oli oikea.
Gnistanilta ovat vielä sivussa jo harjoittelun aloittaneet potilaat Samuel Woodward, Antti Uusitalo ja Jaakko Lepola. Teemu Keisasen polvi puolestaan vaatii vielä lääkärin tutkimuksia. Kristian Viitasen ja Marko Kataisen asepalvelus pitää edelleen nuoret miehet poissa kokoonpanosta.
Gnistan: Aaltonen, Otronen, Kabashi, Takamäki, Kuusijärvi, Murto, Jeng, Rantanen, Rodriguez, Koskinen, J.Kauti, Vesterinen, Mwangi, M.Kauti, Spangar, Mustonen, Pastila, Markkanen
FC Gnistan – SalPa
Ke 7.8. klo 18.30
Fair Pay Areena
Liput: 8€/5€

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.