Selin vaihtoi Käpylään

Viime kauden MYPA:ssa pelannut ja maaliskuussa FC Gnistaniin tämän kauden kattavalla sopimuksella palannut seuran oma kasvatti Marko Selin jatkaa Käpylän Pallossa. Selin pelaa kauden loppuun lainalla Käpylässä.

– Maaliskuussa kehuin Makea nopeaksi, taitavaksi, ovelaksi ja kestäväksi pelaajaksi, ja sanoin, että hänellä on potentiaalia tehdä Kakkosessa pahaa jälkeä. Annoin myös ymmärtää, että paluu ylempiin sarjoihin on mahdollista, jos Make harjoittelee määrätietoisesti, on asenteeltaan nöyrä ja pelaa entistä kurinalaisemmin. Näitä mielipiteitä ei ole syytä tarkistaa, sanoo FC Gnistanin päävalmentaja Erkka V. Lehtola.
– Meidän ”avioliittomme” saman FPA-katon alla ei kuitenkaan koskaan ottanut tulta alleen. En saanut Makea uuteen nousuun eikä Make Gnistania. Se harmittaa, mutta loputtomasti päätä ei kannata lyödä seinään. Toivon Makelle jatkossa menestystä sekä kentällä ja että kentän ulkopuolella.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.