Perjantaina paikallistaisto FPA:lla

Rakkaat viholliset Gnistan ja Käpylän Pallo kohtaavat perjantai-iltana Oulunkylässä kauden toisessa keskinäisessä ottelussa. Mikäli ensimmäinen kohtaaminen antaa yhtään suuntaviivoja tälle illalle, on luvassa suurta draamaa ja sydämentykytyksiä molemmissa leireissä.

Toukokuun puolivälissä joukkueet kohtasivat Talin hallissa ottelussa, jossa nähtiin varsin dramaattinen loppu. Gnistan iski tasoituksen 88 minuutilla ja viimeisteli voittomaalin lisäajan kolmannella minuutilla. Käpylän miehillä onkin varmasti runsaasti hampaankolossa, joten perjantaina edessä on mielenkiintoinen taisto.
Kohtuullisen alun jälkeen sarjanousija KäPalla on ollut kesällä vaikeampaa. Edellinen voitto on kesäkuun alulta ja taulukosta mustapaidat löytyvät kolmanneksi viimeiseltä sijalta.
Myöskään Gnistanin peli ei ole ollut täysin raiteillaan. Puolustuspeli on alkukaudesta parantunut, mutta maalipaikoille pääseminen ja niiden hyödyntäminen ovat työllistäneet Gnistan-luotsi Lehtolaa.
– Tunnelma G-leirissä on hyvä. Etelälohkon The Derby sytyttää, Lehtola vakuuttaa.
– Suoritusvarmuutemme on keväästä kohentunut. Puolustuspelimme on tiivistynyt ja isojen virheiden määrä vähentynyt.
– Ikävä kyllä hyökkäyskolmanneksella olemme edelleen harvahampaisia. Joko emme luo riittävästi maalipaikkoja tai sitten viimeistelemme kehnosti. Tehojen löytäminen on pelaajien ja valmennuksen yhteinen tehtävä. Tänään tavoitteemme on kristallinkirkas: tehdä enemmän kuin yksi maali ja voittaa.
Gnistanilta ovat edelleen sivussa vähintään koko heinäkuun reidessä olevan repeämän takia huilaava Antti Uusitalo sekä polven magneettikuvien tuloksia ensi viikkolla odottava Samuel Woodward.
Gnistan: Aaltonen, Otronen, Kabashi, Takamäki, Kuusijärvi, Murto, Jeng, Katainen, Lepola, Spangar, Rodriguez, Koskinen, M.Kauti, Markkanen, Vesterinen, Mwangi, Mustonen, Pastila
FC Gnistan – KäPa
Pe 5.7. klo 18.30
Fair Pay Areena
Liput: 8€/5€

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.