Kesälaitumilla!

Perjantaina pelattu KäPa-ottelu oli viimeinen ennen FC Gnistanin meneillään olevaa kesälomaa. Joukkue pitää taukoa yhteisharjoituksista yhdeksän päivää ja palaa sorvin ääreen maanantaina 15.7. Seuraavan kerran Kipinä on tulessa keskiviikkona 24.7, jolloin se kohtaa Karjaalla BK-46:n.

– Tauko tuli tarpeeseen. Myös futaajien on päästävä edes hetkeksi nauttimaan Suomen suvesta. Vaikka pelaajat tekevätkin breikin aikana muutaman omatoimisen harjoituksen, tauko antaa sauman akkujen lataamiseen, muistuttaa FC Gnistanin valmentaja Erkka V. Lehtola.
– Loman jälkeisellä viikolla pyrimme virittämään joukkueen iskuun loppukesää ja lähestyvää syksyä varten. Sarjan toisella puolikkaalla tarkoitus on jatkaa oman pelin kehittämistä ja parantaa tuloksia.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.