Katainen ja Viitanen armeijan harmaisiin

FC Gnistanin soturit Marko Katainen ja Kristian Viitanen astuivat armeijan harmaisiin tänään maanantaina. Kumpikin puolustustaistelun osaajista sai vaihdettua asemapaikakseen Vekarajärven sijaan Upinniemen, joten ainakin teoriassa pelaajilla on mahdollisuus osallistua jonkin verran Gnistanin arkeen myös armeija-aikana.
FC Gnistanin valmentajan Erkka V. Lehtolan mukaan Kipinä-vuoroille olisi kysyntää myös käytännössä.
– Kummatkin nuorista herroista ovat ottaneet merkittäviä askelia eteenpäin talven ja kevään aikana. Uskon, että kaverit pärjäävät hyvin myös harmaammassa peliasussa. Toivottavasti isänmaan etu ja FC Gnistanin ohjelma ovat jotenkin joustavasti sovitettavissa yhteen, jotta näkisimme Markoa ja Krisua edes jonkin verran loppukauden aikana tapahtumissamme ja jotta heidän kehityksensä voisi jatkua.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.