Sunnuntaina FPA:lla vastassa Klubi 04

Viikko sitten Laajasalossa 0-0 tasapelin LPS:n kanssa pelanneet keltapaidat saavat sunnuntaina uuden tilaisuuden palata voittojen makuun, kun Klubi 04 matkaa Töölöstä Pohjois-Helsinkiin. Ottelu käynnistyy Fair Pay Areenalla klo 18.30.

Klubi 04 on aloittanut kautensa varsin mukavasti. Viime kaudella etelälohkossa viidenneksi sijoittuneet raitapaidat ovat napsineet yhdeksästä ottelusta 14 pistettä ja keikkuvat taulukossa kolmantena EIFin ja SalPan takana. Gnistanilla on voitolla mahdollisuus harpata Klubin ohi 15 pisteeseen.
– Äitienpäivästä on aikaa tasan neljä viikkoa. Sen jälkeen olemme hävinneet kahdesti ja pelanneet kerran tasan. Tänään vain voitto maistuu. Hienoa, että pelaajista on aistittavissa halu näyttää, Erkka V. Lehtola kertoo.
– Klubi 04 on aina varteenotettava vastus, vaikkei joukkue vielä tällä kaudella ole maaliverkkoja tiuhaan heilutellutkaan. Monipuolista osaamista, ripeitä jalkoja ja motivoituneita pelaajia raitapaidoista löytyy aina. Jos nuorille lahjakkuuksille antaa tilaa häärätä, kerjää verta nenästään.
– Taitoa ja taistelua pitää löytyä myös Gnistanin riveistä. Harjoitusviikon aikana olemme pyrkineet eniten terävöittämään hyökkäyspeliämme.
Keltaisilta ovat loukkaantumisten johdosta edelleen sivussa Juuso Rantanen (nilkka) sekä Marko Katainen (reisi). Teemu Keisanen hakee pelituntumaa lainalla FC Espoossa ja Mikko Vesterinen puolestaan MPS:n riveissä. Joonas Kauti on palannut Barcelonan vaihto-opiskelureissultaan, mutta ei ole vielä kokoonpanossa.
Gnistan: Aaltonen, Otronen, Kabashi, Murto, Takamäki, Kuusijärvi, Jeng, Markkanen, Lepola, Spangar, Rodriguez, Uusitalo, Koskinen, M.Kauti, Selin, Woodward, Pastila, Mustonen

FC Gnistan vs Klubi 04
Su 9.6 klo 18.30
Fair Pay Areena

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.