Perjantaina Salossa kärkitaisto

Etelälohkossa toisena majaileva Salon Palloilijat isännöi perjantai-iltana Salon urheilupuistossa yhden sijan alempana kärkkyvää Gnistania. Gnistanilla on voitolla mahdollisuus siirtyä EIF:n kantaan lohkokakkoseksi. Matsi käynnistyy klo 18.30.

Salolaiset ovat aloittaneet kauden vahvasti. Yhdeksästä ottelusta on kertynyt 17 pistettä, kaksi enemmän kuin Keltaisilla. Erityisesti kotikentällä meno on ollut pisteiden valossa vakuuttavaa: kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Viimeisessä kahdessa ottelussa SalPa on jäänyt kuitenkin ilman täysiä pistepotteja pelaten tasan Pallohongan kanssa ja häviten Käpylän Pallolle. ”The Swans” lempinimellä kulkeva ryhmä tuleekin varmasti perjantain kamppailuun tavoitteenaan vain ja ainoastaan voitto kotiyleisön edessä.
FC Interin kanssa yhteistyötä tekevät sinivalkoiset ovat välillä vahvistuneet Interin liigamiehistönkin pelaajilla. Edellisessä ottelussa Pallohonkaa vastaan SalPan ainoan maalin viimeistellyt Demba Camara pelasi kuitenkin eilen murskatappiossa HJK:ta vastaan, eikä ole tänään salolaisten käytettävissä.
Gnistanin tavoitteena taas on jatkaa siitä mihin viime sunnuntaina jäätiin. Klubi 04 kaatui vakuuttavasti 2-0 kotona ja pisteiden lisäksi peliesityksessä oli paljon positiivista. Erityisesti edellisissä otteluissa takunnut hyökkäyspeli oli pirteämpää, ja kun oma maalikin pysyi puhtaana, ovat lähtökohdat perjantain kamppailuun hyvät.
Ottelun pelipaikasta on vielä pientä epävarmuutta, sillä pari päivää jatkuneiden sateiden takia siirto tekonurmelle on mahdollinen. Jos olet matkalla Saloon, seuraa Gnisun Facebookia ja Twitteriä niin tiedät missä pelataan.
SalPa – FC Gnistan
Pe 14.6 klo 18.30
Salon urheilupuisto

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.