Maaliton tasuri Laajasalossa

Gnistan ja Laajasalon Palloseura pallottelivat sunnuntai-illan helteessä 0-0 tasapelin. Muutamista hyvistä tilanteista huolimatta kumpikaan ei onnistunut saamaan palloa verkkoon asti.

LPS oli onnistunut kuudessa alkukauden ottelussaan maalinteossa vain kahdesti ja Gnistanilta puuttui kauden tähän asti paras maalintekijä, olkapäävammasta toipuva Tuomas Mustonen. Mitään maalijuhlaa siis ei näillä lähtökohdilla ehkä ollutkaan oletettavissa.
Laajasalolaiset aloittivat ottelun vauhdikkaasti ja saivat heti muutaman vaarallisen erikoistilanteen keltapaitojen päätyyn. Pitkät heitot ja pari kulmaa selvitettiin kuitenkin puolustuksen ja varman ottelun maalillaan pelanneen Timo Aaltosen toimesta.
Alun pienen kaaoksen jälkeen Gnistan alkoi ottaa peliä hallintaan kierrättäen palloa rauhallisesti. Hitaat hyökkäykset eivät kuitenkaan onnistuneet murtamaan LPS-ryhmitystä ja maalipaikat olivat harvassa. Muutama potentiaalinen tilanne kotijoukkueen maalille onnistuttiin kuitenkin luomaan. Molemmat syntyivät Gnistanin vasemmalta laidalta. Ensin Samuli Markkaselle pelattiin syöttö puolustuksen selustaan, mutta pakki ehti liukua viime hetkellä eteen ja laukaus painui kulmaksi. Toisen tilanteen petasi Edu Rodriguez vahvalla nousulla vasemman pakin paikalta. Edu vapautti pienellä siirrolla Jaakko Lepolan läpi, mutta Jaskan veto suuntautui yli maalin.
Heti toisen puoliajan alussa LPS oli lähellä siirtyä johtoon. Kulmapotku oli jälleen vaarallinen ja pallo jäi pyörimään Gnistanin maalin edustalle. Laajasalolaiset eivät onnistuneet kuitenkaan tökkäämään palloa tolpan oikealle puolelle.
Maalintekotilanteilla ei toisella puoliajalla juuri herkuteltu. Gnistanin paras paikka syntyi vartti ennen päätösvihellystä. Ville Spangarin laukaus blokattiin ja pallo päätyi Teemu Pastilalle. Myös Teemun laukaus otti osuman puolustajaan ja pallo livahti hieman ohi takakulmasta. Seuranneesta kulmasta Antti Uusitalo puski ohi hyvästä paikasta.
Ottelun lopussa LPS onnistui luomaan vielä muutaman vaarallisen erikoistilanteen Aaltosen maalille, mutta osumia ei nähty ja näin pisteet tasattiin lukemin 0-0.
Erkka V. Lehtolan kommentit ottelun jälkeen:
– Plussaa nollapelistä ja BK-peliä ryhdikkäämmästä taistelusta. Tietysti Timon onnistunut paluu tolppien väliin lämmittää.
– Hyökkäyspeliin täytyy kuitenkin löytää lisää vauhtia ja vaarallisuutta. Nyt meillä tökkii sekä tilanteiden luominen että niiden harvojen päättäminen.
LPS 0-0 FC Gnistan
Maalit:
LPS:-
Gnistan:-
Varoitukset:
LPS: Ndikumana 37′, Emmanuel 90+3′
Gnistan: Rodriguez 52′
Gnistan: Aaltonen, Kabashi, Kuusijärvi, Jeng, Rodriguez, Uusitalo, Lepola, Koskinen (Spangar 46′), M.Kauti (Selin 74′), Markkanen, Pastila (Takamäki 87′)

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.