Keskiviikkona kärkikamppailu Oulunkylässä

Keskiviikkona Gnistan kohtaa Oulunkylässä sarjakärjessä porskuttavan tammisaarelaisen EIFin. Etelälohkon kärkikamppailu käynnistyy Fair Pay Areenalla klo 18.30.

Kymmenestä ottelusta 23 pistettä kerännyt EIF on hävinnyt kuluvalla kaudella vain yhden ottelun. Tappio napsahti kauden avausottelussa, kun Gnistan kävi hakemassa pisteet 1-4 lukemin Karjaan tekonurmelta. Tämän jälkeen tammisaarelaisten meno on ollut vakuuttavaa, seitsemän voittoa ja kaksi tasapeliä. Erityisesti oma pää on pitänyt pelottavan hyvin, sillä Gnistanin iskemien neljän maalin jälkeen EIF:n verkkoa on heilutettu yhteensä vain neljästi. Sarjassa joukkueet erottaa tällä hetkellä viisi pistettä.
Myös keltapaidat ovat napanneet viime otteluista pisteitä hyvään tahtiin. Peräkkäin ovat kaatuneet Klubi 04 sekä viime perjantaina Salossa SalPa. 1-2 vierasvoitto SalPasta tuli vaikeimman kautta, sillä Astrit Kabashi ajettiin ensimmäisen puoliskon lopulla toisella keltaisella kortilla ulos. Kova taistelu kuitenkin palkittiin ja Eduardo Rodriguezin vajaalla iskemällä maalilla pisteet matkasivat Oulunkylään. Kabashi kärsii keskiviikkona pelikieltoaan, mutta tapa jolla voitto Salosta haettiin nostattaa varmasti fiiliksiä keskiviikon kamppailuun.
– Viime perjantain SalPa-voitto irtosi kovan taistelun jälkeen ja maistui tosi hyvälle. Kantti kesti kovassa paikassa, ja joukkueestamme löytyi niitä ominaisuuksia, joita voittaminen ja sarjassa pärjääminen edellyttävät: Luonnetta. Selkärankaa. Yhdessä tekemistä, Gnistan-luotsi Erkka V. Lehtola suitsuttaa.
– Sarjakärki EIF on fyysisesti vahva nippu, josta myös muutamat yksilöt erottuvat. Erityisen vaarallisia vihreäpaidat ovat erikoistilanteissa. Niiden puolustaminen on yksi avainasioista, jos ja kun mielimme voittaa ja nousta hengittämään tammisaarelaisten niskaan.
Reisivammastaan toipunut Marko Katainen harjoittelee jo täysipainotteisesti, mutta ei ole vielä keskiviikkona kokoonpanossa. Salossa viime hetkellä sivuun jääneen Timo Aaltosen pelikunto ratkeaa vasta ennen ottelua ja samalla myös kokoonpanossa olevat maalivahdit. Antti Uusitalo kärsii reisivammasta ja Juuso Rantanen kuntouttaa edelleen nilkkaansa. Richard Tiberi on pelannut Gnistanin A-junioreiden sekä Gnistan/Ogelin matseja ja Barcelonasta palannut Joonas Kauti on hakenut pelituntumaa kahdesta MPS:n ottelusta.
Gnistan: Aaltonen, Otronen, Viitanen, Jeng, Kuusijärvi, Takamäki, Murto, Keisanen, Lepola, Spangar, Rodriguez, Koskinen, M.Kauti, Markkanen, Vesterinen, Mwangi, Mustonen, Pastila, Woodward
FC Gnistan – EIF
Ke 19.6. klo 18.30
Fair Pay Areena
Liput: 8€/5€

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.