Keskiviikkona vieraita Espoosta

Gnistanin sarja jatkuu jo huomenna keskiviikkona, kun kauden neljännessä kamppailussa Pallohonka saapuu Oulunkylään. Espoolaiset astelevat Fair Pay Areenalle jo toista kertaa tällä kaudella, sillä joukkueet iskivät yhteen myös Suomen Cupin 4. kierroksella.

Maaliskuun lopulla pelatussa cup-ottelussa taisteltiin pitkän kaavan mukaan ja lopulta Pallohonka vei pidemmän korren rankkareilla. 5. kierroksella myös espoolaisille tuli noutaja, kun Ykkösen FC KooTeePee nappasi jatkopaikan 2-1 lukemin.
Gnistanin kauden avausotteluista on kertynyt saldoksi kaksi tasapeliä ja yksi voitto. Molemmat tasapelit ovat tulleet kotiotteluissa vastustajien tasoitettua kamppailut aivan viime hetkillä. Täydet pisteet napatakseen keltapaitojen tulee olla siis tarkkana päätösvihellykseen asti keskiviikkona
Pallohonka on Gnistanille taas asteen tuttumpi vastus ja Keltaisten leirissä tiedetään mitä pitää parantaa, jotta keskiviikkona Oulunkylässä otetaan revanssi maaliskuisesta tappiosta. Silloin nuoret espoolaiset olivat vahvempia kaksinkamppailuissa ja onnistuivat torpeedoimaan Gnistanin pelinrakentelun.
– Tässä matsissa olemme taatusti valmiimpia kuin reilu kuukausi sitten Suomen cupissa. Toivottavasti jätkiltä löytyy revanssihenkeä, Gnistanin valmentaja Erkka V. Lehtola ennakoi.
– Nyt peliin on päästävä sisään heti alusta. Meiltä on löydyttävä kaksinkamppailuvoimaa. Peliä on pystyttävä kontrolloimaan hallitsemalla palloa. Pallonmenetyksiin ja -riistoihin on reagoitava välittömästi ja oikein. Lisäksi kaikki hyvä on tehtävä yhdessä – Joukkueena.
Gnistanilta ennen keskiviikon kamppailua sivussa ovat ainoastaan loukkaanunut Miro Kauti, vielä opiskelijavaihdossa Barcelonassa oleva Joonas Kauti sekä HPS:ään lainalle siirtynyt maalivahti Kristian Viitanen.
Gnistan: Otronen, Aaltonen, Kuusijärvi, Takamäki, Kabashi, Katainen, Keisanen, Uusitalo, Lepola, Koskinen, Rodriguez, Spangar, Vesterinen, Markkanen, Selin, Woodward, Pastila, Mustonen
FC Gnistan vs Pallohonka
Ke 8.5 klo 18.30
Fair Pay Areena
Liput: 8€/5€

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.