GrIFK vieraana Fair Pay Areenalla

Gnistan saa perjantaina vieraita Kauniaisista, kun Grankulla IFK saapuu Oulunkylään. Voittosarakkeeseen ensimmäisen merkinnän viime sunnuntaina EIF:n kustannuksella napanneet keltapaidat hakevat klo 18.30 käynnistyvässä kamppailussa kauden ensimmäistä kotivoittoa, mutta helpolla vakuuttavan harjoituskauden pelanneet vihreavalkoiset eivät tule nahkaansa myymään.

GrIFK on aloittanut kautensa Etelälohkossa 1-0 tappiolla BK-46:lle ja voittamalla viime sunnuntaina Laajasalon Palloseuran 1-0. Harjoituskaudella ”Grani” oli vahvassa vedossa, ja kärsi ainoan tappionsa Gnistaninkin solmuun pyörittäneelle PK-35:lle.
Gnistanin kauden kahta ensimmäistä ottelua voi kuvailla varsin kaksijakoisiksi. Kauden avanneessa kotiottelussa EsPaa vastaan Keltaiset aloittivat pirteästi, mutta loppua kohti otteet heikkenivät huomattavasti ja tarjolla olleista kolmesta pisteestä Ogeliin jäi vain yksi. Kauden toisessa kamppailussa Gnistan haki EIF:ltä vieraspisteet 1-4 lukemin. Tällä kertaa ensimmäinen puolisko oli vaikea, mutta toisen puoliajan vakuuttava esitys antoi jo viitteitä paremmasta ja takasi kauden ensimmäisen täyden pistepotin matkaamiseen Oulunkylään.
Keltaisten valmentaja Erkka V. Lehtola odottaa perjantaina joukkueelta tason pysymistä korkealla koko ottelun ajan.
– Kauden avauksessa EsPaa vastaan pelasimme hyvin ensimmäiset 25 minuuttia, Karjaalla EIF:ää vastaan toisen puoliajan eli 45 minuuttia. Nyt selvä tavoite on jatkaa kohti ehjää ysikymppistä.
– GrIFK on kova vastustaja: kokenut, hyvin valmennettu ja fyysisesti vahva. Lisäksi joukkueessa on hyviä yksilöitä, kuten esimerkiksi maalitykki Petter Meyer.
– EIF-pelin toinen puoliaika oli vahva, kaikesta tekemisestä välittyi halu voittaa. Siitä on hyvä jatkaa. Ogeliin saapuva yleisö ansaitsee nähdä aktiivisen, taistelevan ja rohkeasti pelaavan kotijoukkueen, Lehtola päättää.
Gnistanilla terveystilanne ennen perjantain kamppailua on hyvällä mallilla. Loukkaantuneena on enää ainoastaan kantapäätään paranteleva Miro Kauti, joten ringissä riittää leveyttä kaikille pelipaikoille.
FC Gnistan – GrIFK
Pe 3.5 klo 18.30
Fair Pay Areena

Gnistan: Aaltonen, Otronen, Kabashi, Katainen, Keisanen, Kuusijärvi, Takamäki, Lepola, Koskinen, Rantanen, Rodriguez, Spangar, Vesterinen, Woodward, Markkanen, Selin, Pastila, Mustonen

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.