Lauantaina Oulunkylässä vastassa PKKU

Gnistanin toiseksi viimeisessä harjoitusottelussa ennen reilun kahden viikon päästä alkavaa Kakkosen kautta vastaan asettuu Pallokerho Keski-Uusimaa. Kamppailu Oulunkylän Fair Pay Areenalla käynnistyy lauantaina klo 12.15.

PKKU:n viime kausi Kolmosessa päättyi nousujuhliin ja tulevalla kaudella joukkue pelaa Gnistanillekin hyvin tutussa Kakkosen itälohkossa. KP-75 ja TuPSin junioreiden edustusjoukkueena toimiva PKKU oli omassa lohkossaan Kolmosessa täysin ylivoimainen voittaen kaikki 22 otteluaan.
Gnistan lähtee lauantain otteluun jälleen kerran varsin kapealla miehistöllä. Sairastumisten takia matsin joutuvat jättämään väliin Eduardo Rodriguez, Mikko Vesterinen ja Teemu Pastila. Ville Spangar keskittyy vielä viikonloppuna käynnistyviin Futsal-liigan finaaleihin ja Biran Jeng parantelee edelleen nilkkaansa. Antony Mwangi huilaa ensi viikon alkuun alaselkävamman takia ja Samuli Markkasen tuskailee polvensa kanssa. Miro Kauti loukkasi Suomen Cupin ottelussa Pallohonkaa vastaan kantapäänsä ja luvassa on pidempi sairasloma.
– Miron loukkaantuminen on todella sääli, koska mies on parantanut koko ajan ja päässyt hyvään vireeseen. Nyt on luvassa huilia useita viikkoja, ehkä jopa muutama kuukausi, Gnistanin valmentaja Erkka V. Lehtola toteaa.
– Harmi, että poissaolijoita on näin paljon, mutta toki meillä on edelleen mitat täyttäviä pelaajia lyödä kentälle. Ryhmitystä joudutaan ehkä miettimään vähän uudestaan, koska viidestä hyökkäävästä laitapelaajasta neljä on sivussa.
– Treeneissä on kuitenkin ollut energisempi ja iloisempi ilme, kuin rankan maaliskuun loppuvaiheessa. Cup-matsin haavat on nyt nuoltu ja viiden päivän pääsiäisloma vietetty. Toivottavasti huomenna todistetaan matsissa sitä samaa iloisuutta ja virtaa mitä treenikentällä on nähty, Lehtola päättää.
FC Gnistan – PKKU
La 6.4 klo 12.15
Fair Pay Areena

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.