Kevään viimeinen treenipeli lauantaina

Sarjan alku häämöttää jo viikon päässä, mutta Gnistanilla on vielä viimeinen mahdollisuus hioa kuvioitaan kuntoon, kun Järvenpään Palloseura tulee vierailulle Oulunkylään. Lauantain kamppailu Fair Pay Areenalla potkaistaan käyntiin klo 12.15.

Viime vuonna Gnistanin kanssa samassa Kakkosen itälohkossa pelannut JäPS suoriutui hieman yllättäenkin loistavasti voittaen lohkon pisteen erolla Gnistaniin ja edeten nousukarsintoihin. Karsinnoissa AC Kajaani oli kuitenkin niukasti parempi nousten Ykköseen kahden ottelun yhteistuloksella 1-0.
JäPSin runko on pysynyt varsin hyvin kasassa, mutta selkeä menetys on joukkueen parhaan maalintekijän Einari Kuritun siirtyminen FC Jazziin. Kurittu viimeisteli itälohkossa eniten maaleja, 24, ja vahva hyökkääjä on varmasti vaikea korvattava tulevalla kaudella.
Gnistanille ottelu on viimeinen ennen ensi viikon sunnuntaina alkavaa Kakkosen etelälohkoa. Vaikka pisteistä ei vielä lauantaina Oulunkylässä pelatakkaan, on ottelu erittäin tärkeä sarjaan valmistautumisen kannalta ja järvenpääläiset tarjoavat varmasti laadukkaan vastuksen keltapaidoille.
– Toivottavasti lähestyvä kauden avaus sytyttää joukkueen jo nyt. Odotan iloista, energistä ilmettä, kommentoi Erkka V. Lehtola lauantain matsia.
Gnistanilta lauantaina ovat eri syistä sivussa Kristian Viitanen, Marko Katainen, Samuli Markkanen, Biran Jeng, Juuso Rantanen, Joonas Kauti, Ville Spangar ja Miro Kauti. Komennon penkin päässä ottaa poikkeuksellisesti apuvalmentaja Pasi Hyyhö, jolle tämä on osa UEFA Pro valmentajakoulutusta. Tarkkailemassa on Huuhkajien apuvalmentaja Markku Kanerva.
FC Gnistan – JäPS
La 13.4 klo 12.15
Fair Pay Areena

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.