Kauden avaus päättyi pistejakoon

Kakkosen Etelälohko käynnistyi sunnuntaina Gnistanin kohdatessa kotonaan Etelä-Espoon Pallon. Marko Selin vei keltapaidat avausjaksolla johtoon, mutta espoolaiset nousivat vahvan toisen jakson päätteeksi tasoihin lisäajalla.

Gnistan aloitti ottelun vahvasti ja painopiste oli ensimmäisen 20 minuutin ajan vahvasti vierailijoiden kenttäpuoliskolla. Eduardo Rodriguez pääsi kymmenen minuutin pelin jälkeen hyvän syöttökuvion jälkeen tykittämään alueen sisältä, mutta laukaus suuntautui yli maalin.
Avausmaali syntyi muutamaa minuuttia myöhemmin. Antton Koskinen toimitti keskikentältä pallon puolustuksen yli Marko Selinille ja Marko nosti pallon tyylikkäästi yli vastaan tulleen maalivahti Ville Saikkosen.
Kymmenisen minuuttia avausosuman jälkeen keltapaidat olivat tuplata johtonsa, kun Samuel Woodward pelattiin läpi. Tällä kertaa Saikkonen sai näppinsä väliin ”Woodyn” nostoyritykseen ja pelasti tilanteen.
Ensimmäisen puoliajan loppua kohti EsPa alkoi nostaa prässiään ja keltapaitojen pelinrakentelu oli vaikeuksissa. Huonot ratkaisut, heikot syötöt, ja keltapaitojen kohdalla erityisesti liikkeen puute, vaivasivat joukkueiden otteita, eikä varsinaisia maalipaikkoja nähty.
Toiselle puoliajalle EsPa tuli vielä ensimmäisen puoliajan loppua aktiivisemalla asenteella. Gnistanin pelissä näkyi ensimmäisten minuuttien aikana pieniä valonpilkahduksia, mutta nopeasti otteet heikkenivät ja EsPa otti komennon.
Espoolaiset iskivät lopulta varsin ansaitun tasoitusosuman Gnistanin kannalta murheellisesti juuri ennen päätösvihellystä. Pitkä heitto vasemmalta jatkettiin rangaistusalueen sisälle, josta Edward Lindberg tälläsi pallon Timo Aaltosen käsien kautta verkkoon. Näin siis Keltaisille Kakkosen avausottelusta 1-1 tasapeli.
FC Gnistan 1-1 EsPa
Maalit:
Gnistan: Selin 14′
EsPa: Lindberg 90+4′
Varoitukset:
Gnistan: Takamäki 45′
EsPa: –
Gnistan: Aaltonen, Kabashi, Kuusijärvi, Takamäki, Keisanen (Katainen 42′), Lepola, Koskinen, Woodward (Mustonen 63′), Rodriguez (Mwangi 69′), Selin, Pastila

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.