Seuraavana mittarina Ykkösen PK-35

Gnistan kohtaa tiistaina viime kaudella Ykkösessä neljänneksi sijoittuneen PK-35 Vantaan. Ottelu alkaa Myyrmäki-hallissa klo 16.00.

Vantaalaisten joukkueesta löytyy runsaasti pääsarjatason kokemusta. Muun muassa John Weckström, Petri Oravainen, Antonio Inutile ja Ymer Xhaferi ovat kaikki Ykköseen kovia nimiä. Keltaisten puolustuksen kiusana häärii lisäksi MyPassakin pyörähtänyt Fidan Seferi, joka viimeisteli perjantain Suomen Cup-ottelussa kolme maalia HerTo:n verkkoon.
Tuttu nimi Gnistan-kannattajille on myös isokokoinen kärki Ikenna Ikegwuonu, joka viime aikoina on futiskenttien lisäksi niittänyt menestystä hieman toisenlaisissakin ympyröissä. Gnistanin riveissä ”Ike” pelasi vuosina 2006-2010.
Kahdessa edellisessä ottelussa (JFC ja POHU) Gnistan on ollut selkeästi niskan päällä alusta asti ja saanut pitää mielin määrin palloa. Tiistaina vastus on kuitenkin toista luokkaa, painottaa Erkka V. Lehtola.
– Nyt vastus kovenee merkittävästi. Jätkien on oltava valmiit aivan erilaiseen vauhtiin kuin kahdessa viime pelissä. PK-35 on tasokas Ykkösen joukkue: taitava, liikkuva, kestävä ja hyvin organisoitu.
– Hyvän lopputuloksen voimme saavuttaa vain taistelemalla väkevästi ja onnistumalla hyvin sekä puolustus- että hyökkäyspelissä.
Gnistanilta ovat tiistaina sivussa ainakin sairastelevat Edu Rodriguez ja Ville Spangar, sekä vielä reittään kuntouttava Mikko Vesterinen. Nilkkavammasta tervehtynyt Teemu Keisanen on todennäköisesti mukana lauantain Atlantis-kamppailussa.
Gnistan: Otronen, Viitanen, Murto, Kabashi, Jeng, Takamäki, Kuusijärvi, Katainen, Lepola, Koskinen, Rantanen, Markkanen, M. Kauti, Mwangi, Selin, Mustonen, Pastila, Woodward
PK-35 Vantaa – FC Gnistan
Ti 5.3 klo 16.00
Myyrmäki-halli

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.