Huomenna Talissa vastassa FC POHU

Gnistanin harjoitusottelut jatkuvat voittoisan Suomen Cupin avauksen jälkeen heti huomenna lauantaina. Talin hallissa klo 19.30 käynnistyvässä ottelussa vastassa on FC POHU.

Tuleva kausi on POHU:lle merkittävä, sillä se nousi viime kauden päätteeksi Kakkoseen 36 vuoden tauon jälkeen. Joukkue pelaa Gnistanille aikaisemmilta kausilta hyvin tutussa Itälohkossa.
Gnistan ja POHU kohtasivat tammikuussa kertaalleen ja silloin Keltaiset olivat parempia 3-0 lukemin. POHU:n joukkueesta löytyy muutama Oulunkylästäkin tuttu kasvo. Tero Hokkanen ja maalivahti Janne Bruun ovat molemmat kantaneet aiemmin keltapaitaa.
Gnistan pelaa lauantain POHU-kamppailun jälkeen kaksi ottelua ensi viikolla. Tiistaina vastassa on Myyrmäessä Ykkösen PK-35 ja seuraavana lauantaina Talissa Atlantis.
– Nyt on aika kovalla tahdilla pelejä. Täytyy vähän katsella mikä on pelaajien terveystilanne ja kuka pelaa missäkin pelissä, Gnistanin valmentaja Erkka V. Lehtola kommentoi.
– Lauantaina on luvassa kiinnostava matsi. Lapulla on taas pelaajia, jotka ei ole ihan vähään aikaan pelanneet. Tänään oli treeneissä tosi hyvä meininki. Se lupaa hyvää huomiselle.
Gnistan: Aaltonen, Otronen, Kabashi, Jeng, Tiberi, Takamäki, Kuusijärvi, Katainen, Koskinen, Rantanen, Uusitalo, Spangar, Selin, Pastila, Woodward, Mwangi, M.Kauti
FC POHU – FC Gnistan
La 2.3 klo 19.30
Talin Halli

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.